Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Målløst på Ullevaal

Det endte 0-0 i seriepremieren mellom Lyn og Brann på Ullevaal. Dagbladet.no fulgte kampen direkte!

Teitur Thordarson var skuffet over sine egne spillere etter 0-0 mot Brann mandag.

Den ferske Lyn-treneren hadde alt annet enn 0-0 i tankene da han ankom Ullevaal og årets første serierunde mot gamleklubben mandag.

- Denne kampen skulle vi vinne, og derfor er jeg skuffet nå, sa han til NTB etter kampen. Lyn er blitt spådd en plass på den øvre delen av tabellen denne sesongen, mens Brann må finne seg i å være blant kandidatene til å havne på nederste halvdel. Likevel fikk Lyn mer enn nok å gjøre mot Brann, og gjestene fra Bergen burde scoret flere ganger.

- Jeg er imponert over Brann. De skapte mye i 2. omgang og var på ingen måte dårligere enn oss, fortsatte Thordarson.

Det har vært knyttet stor spenning til Branns nye spiller Seyi Olofinjana før denne sesongen. I en ellers kjedelig 1. omgang viste nigerianeren at han kan bli en svært interessant spiller utover våren og sommeren.

Både Lyn og Brann skjerpet spillet etter hvilen, men det var Brann som skapte flest sjanser.

- Det er ingen tvil om at vi hadde problemer til tider, innrømmet Thordarson.<Å> Jan-Derek Sørensen, som har vært strekkskadet, fikk sin seriedebut for Lyn etter 60 minutter, og det fikk litt mer fart på Oslo-laget. Men mål ble det ikke.

- Jeg ble først friskmeldt i dag, så jeg var vel ikke hundre prosent. Jeg tror vi skal være glad vi fikk ett poeng, sa den tidligere tysklandsproffen.

Eliteserien Lyn Brann Lyns Thomas Lagerløf i duell med Branns Seyi George Olofinjana (th) i første omgang på Ullevål mandag kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media