Malmö-fans anklages for å ha gått til angrep på journalister

Både fysisk og verbalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Flere Malmö-supportere skal ha gått til angrep på litauiske journalister da den svenske klubben slo Zalgiris 1-0 i 2. kvalifiseringsrunde til mesterligaen tirsdag.

Ifølge Ekspressen skal den litauiske TV-kommentatoren, Ervinas Kvitkauskas, blitt angrepet fysisk og verbalt under oppgjøret i Litauen.

- Det spyttet på meg og sa «go fuck yourself». Det begynte med at de slengte vannflasker, så eskalerte det i pausen da de begynte å ta PC-ene våre og kastet dem i veggen, sa Kvitkauskas.

- Det var helt ille. Vi er her for å forsøke å jobbe, men i annen omgang var det mange av oss som ikke kunne det fordi PC-ene var ødelagte, sa Kvitkauskas.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer