Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Malm Frafjord frykter EM ryker etter skulderskade

Landslagskapteinen usikker.

EM KAN RYKE: Marit Malm Frafjord er usikker før EM i desember etter en skulderskade.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
EM KAN RYKE: Marit Malm Frafjord er usikker før EM i desember etter en skulderskade. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Landslagskaptein i håndball Marit Malm Frafjord er ute i opptil seks uker grunnet en skulderskade, melder TV 2. Hun er bekymret med tanke på EM.

Viborg-stjernen pådro seg skaden i mesterligakvalifisering tidligere i høst. Forrige helgs landslagsturnering i Danmark fikk hun slippe på grunn av sliten kropp og manglende motivasjon.

- Dette kom egentlig på verst mulige tidspunkt. Vi skal spille mesterligakamp allerede på søndag og har flere toppoppgjør i serien i vente de neste ukene. Men det er ikke så mye å gjøre med det, sier Malm Frafjord til TV 2.

- Jeg må bare konsentrere meg på å bli frisk igjen. Skulderen er ikke vond i det daglige, men det er i kampsituasjon det blir smertefullt, forteller hun.

Hva skaden kan bety for mulig EM-spill i desember tør ikke Malm Frafjord å spekulere i, men innrømmer at hun er bekymret.

- Ja, det er jeg, men det bør være nok tid. Jeg skal gjøre det jeg kan for å få det til å kun ta fire uker, slik legene har åpnet for. Jeg er uansett klar og motivert til landslagsspill, så det blir opp til Thorir (Hergeirsson), sier hun.

(NTB)