Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Malm Frafjord og Viborg ble cupmestere

Sikret sin tiende cuptittel.

CUPMESTER: Marit Malm Frafjord og hennes Viborg ble i dag danske cupmestere. Her fra en landskamp i fjor.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
CUPMESTER: Marit Malm Frafjord og hennes Viborg ble i dag danske cupmestere. Her fra en landskamp i fjor. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Marit Malm Frafjord og Viborg hevet seg etter en tung start og sikret sin tiende cuptittel med 26-21 over Midtjylland lørdag.

Den norske landslagskapteinen sto over VM, men var tilbake på parketten i lørdagens cupfinale. Etter å ha ligget under med seks mål, maktet Viborg å gå til pause med 10-10.

- Etter at vi kom under 3-9 endret vi forsvaret vårt på den måten av vi gikk fram mot deres backer. Og så kjempet vi oss tilbake ett mål av gangen, sa Maria Fisker, som scoret Viborgs første ledermål til 13-12.

I annen omgang tok tittelgrossisten kontroll og vant til slutt med fem mål. Det var Viborgs tiende cuptriumf på 20 år og den sjette på de siste åtte årene.

- Vi lovet hverandre før sesongen at vi skulle vinne titler, og dette var vårt første mål. Vi vet at vi har et klasselag som kan nå langt denne sesongen, sa Fisker.

Også Amanda Kurtovic og Anne Kjersti Suvdal spiller for Viborg.

(NTB)