Jo Inge Berget og Magnus Wolff Eikrem:

Malmö-kontraktene går ut neste sesong, men gutta åpner for å bli:
- Jeg håper alle blir så lenge som mulig

Vil ha et godt lag i Champions League.

ÅPNER FOR Å BLI: Kontraktene til Magnus Wolff Eikrem og Jo Inge Berget går ut neste år. Men begge åpner for å bli i klubben. Her jubler de to sammen med Markus Rosenberg, etter Bergets 1-0-scoring mot Örebro tidligere i år. Foto: Björn Lindgren / TT
ÅPNER FOR Å BLI: Kontraktene til Magnus Wolff Eikrem og Jo Inge Berget går ut neste år. Men begge åpner for å bli i klubben. Her jubler de to sammen med Markus Rosenberg, etter Bergets 1-0-scoring mot Örebro tidligere i år. Foto: Björn Lindgren / TTVis mer

(Dagbladet): Tidligere i dag tok Magnus Wolff Eikrem og Jo Inge Berget seriegull med Malmö i Allsvenskan.

Nå venter en ny Champions League-kvalifisering neste år, men det kan bli uten flere nøkkelspillere.

Tolv av spillerne i laget har kontrakter som går ut neste år, deriblant Berget og Eikrem. Men de to norske stjernene åpner for å bli i den svenske klubben.

- Nå har mange av oss spilt sammen i ett og et halvt år, og man ser at det har blitt bra. Forhåpentligvis får vi beholde så mange spillere som mulig. Vi har mange bra spillere her, og så lenge vi klarer å beholde dem og kanskje til og med få inn noen fler, blir vi bedre, sier Eikrem til svenske Expressen.

Har ikke hastverk

Videre sier nordmannen at han håper flere blir værende i klubben så lenge som mulig. Særlig er det da Champions League som frister.

- Jeg har alltid hatt lyst til å være med i Champions League og egentlig fortsette i Malmö. Men vi får se, det er mye som kan skje. Men sånn det er nå kommer jeg til å spille i Malmö neste år også, sier Eikrem til avisa, og forteller at han hadde muligheten til å dra fra klubben i januar, men valgte å bli.

Jo Inge Berget sier til avisa at han ikke har noe hastverk med å diskutere en ny kontrakt, men regner med at det blir en diskusjon etter seriegullet.

- Jeg kjenner at jeg har gjort det bra her og spilt mange bra fotballkamper. Det er kult å være i Malmö, og når man får Champions League møter man jo de absolutt beste lagene. Det er ikke så jeg har hastverk med å komme videre, sier Berget - og legger til at det er vanskelig å takke nei om Premier League ringer.