Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Malmö og Hareide uten sjanse til å gå videre

Tapte 2-0 for Juventus.

Åge Hareides Malmö-lag holdt følge med Juventus en omgang, men ble overkjørt tidlig i annen omgang og tapte 0-2 for Juventus onsdag.

Fernando Llorente og Carlos Tevez scoret hvert sitt mål. Det fjerde tapet på fem mesterligakamper gjør at Hareides menn må vinne borte mot Olympiakos om to uker for å ta seg til europaligaens cupspill.

Omar Elabdellaoui og hans Olympiakos fikk en tung kveld i Madrid, der hjemmelaget Atlético trygget plassen i cupspillet med 4-0-seier. Mario Mandzukic, som den norske landslagsbacken kan møte igjen i neste EM-kvalifiseringskamp mot Kroatia i mars, scoret tre ganger.

Atlético topper tabellen i gruppe A med 12 poeng, tre foran Juventus, seks foran Olympiakos og ni foran Malmö.

Det betyr at Juventus ikke er helt sikker på å gå videre i mesterligaen. Taper laget for Atlético Madrid hjemme i Torino, og Olympiakos tar alle poengene mot Malmö i Piraeus, er det grekerne som går videre.

Snytt Malmö var helt på høyde med Juventus i første omgang på en dårlig gressmatte i Skåne, men greide ikke å komme til mange sjanser. Imidlertid ble laget trolig snytt for straffe da finske Markus Halsti ble hindret ulovlig av Arturo Vidal etter en drøy halvtime.

Robin Olsen i Malmö-målet var igjen meget god, og han måtte virkelig vise klasse da Juventus skrudde opp tempoet helt fra avspark i annen omgang. Han avverget en kjempesjanse for Carlos Tevez, men i det 49. minutt var det intet å gjøre.

Fernando Llorente ble spilt fram, rundet målvakten og slo ballen iskaldt i tomt mål fra spiss vinkel.

TAPTE: Åge Hareides Malmö-lag holdt følge med Juventus en omgang, men ble overkjørt tidlig i annen omgang og tapte 0-2 for Juventus onsdag. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix
TAPTE: Åge Hareides Malmö-lag holdt følge med Juventus en omgang, men ble overkjørt tidlig i annen omgang og tapte 0-2 for Juventus onsdag. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix Vis mer

Juventus fortsatte å produsere sjanser, men greide ikke å øke ledelsen. Mot slutten nøyde laget seg med å kontrollere poengene inn på konto, og på tampen gjorde Tevez 2-0 etter at dommeren overså et frispark for vertene.

Overkjøring I Madrid tok forrige sesongs tapende finalist Atlético en tidlig ledelse ved Raul Garcia, og så var det Mandzukic som overtok showet. Han doblet ledelsen før pause og økte den to ganger med tre minutters mellomrom i annen omgang.

Med 4-0-seieren er plassen i cupspillet sikret, selv om Juventus kan sikre gruppeseieren med seier i siste runde.

Elabdellaoui spilte hele kampen for et Olympiakos-lag som vil være revansjelystent og også ha mesterligaavansement i blikket når Hareides lag kommer på besøk i siste runde.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling