Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Malmö på trenerjakt - hevder de vil ha Solskjær

Expressen skriver at Molde-trener Ole Gunnar Solskjær er ett av navnene som diskuteres når Malmö nå er på trenerjakt.

ØNSKET: Ole Gunnar Solskjær er ett av navnene på blokka når Malmö nå leter etter ny trener, skriver Expressen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
ØNSKET: Ole Gunnar Solskjær er ett av navnene på blokka når Malmö nå leter etter ny trener, skriver Expressen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Magnus Pehrsson fikk sparken som trener nylig, og sportssjef Daniel Andersson tok over. Men det blir trolig ingen permanent løsning.

«Malmö har oppdatert listen over potensielle trenere, og blant de navnene er Ole Gunnar Solskjær,» skriver Expressen.

Solskjær har vært Molde-trener over to perioder. Først fra 2011 til 2014, da han forlot klubben og ble trener i Cardiff. Det oppholdet var relativt kort. I 2015 vendte han tilbake til Molde.

Etter det Expressen erfarer, har Malmö vært i kontakt med Molde og forhørt seg om den tidligere Manchester United-spillerens status.

Malmös visedirektør Niclas Carlnén vil ikke kommentere spekulasjonene. Daniel Andersson kommenterte trenersituasjonen i går:

- Det finnes ulike scenarier. Skulle jeg for eksempel sagt at vi vil ha treneren på plass til 10. juni, så kan man gjøre det til et problem at vi ikke har en trener til 10. juni. Så vi jobber på, og prøver å finne en trener så fort som mulig. Alle forstår jo at jo før, jo bedre, sier Andersson.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media