Malmö-stjerna klarte ikke å tisse - sekunder fra å miste flyet hjem

Rasmus Bengtsson.

FORSINKET HJEMREISE: Rasmus Bengtsson var solid mot Angel Di Maria og PSG i går. Etterpå fikk han imidlertid trøbbel. Foto: REUTERS / Jacky Naegelen / NTB Scanpix
FORSINKET HJEMREISE: Rasmus Bengtsson var solid mot Angel Di Maria og PSG i går. Etterpå fikk han imidlertid trøbbel. Foto: REUTERS / Jacky Naegelen / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain hadde få problemer med å slå Åge Hareides Malmö 2-0 hjemme i Champions League i går kveld.

Knappe fire minutter var spilt da Angel Di Maria sendte franskmennene i ledelsen, og da Edinson Cavani headet inn nummer to etter pause, var spørsmålet bare hvor stor seieren skulle bli.

Den ble altså «bare» 2-0, etter at Åge Hareide byttet fra en mislykket 5-3-2-formasjon til 4-4-2 i pausen på Parc des Princes.

Tissetrøbbel En av dem som gjorde sitt for å holde PSGs superstjerner unna målet til Johan Wiland var stopperkjempen Rasmus Bengtsson, som Hareide hentet til Skåne denne sesongen.

29-åringen spilte en god kamp i Malmös midtforsvar, men etter oppgjøret fikk han imidlertid trøbbel. 90 minutters beinhard fotballinnsats er ikke nødvendigvis forenlig med å tisse på kommando etterpå...

Bengtsson ble nemlig plukket ut til dopingkontroll etter 0-2-tapet, og mens lagkameratene dusjet, snakket med pressen og satte seg i bussen for å bli kjørt til flyplassen for å fly rett hjem til Sverige, forsøkte Bengtsson tappert å presse ut noen edle dråper på do.

Må fly i dag Det viste seg tydeligvis å bli vanskelig. Det er nemlig ganske vanlig å ikke klare å tisse etter kamp, og det er heller ikke bare å bøtte ned tre liter vann. Blir urinen for tynn, kan du i verste fall bli bedt om å levere en ny test.

I Bengtssons tilfelle var i hvert fall problemet såpass stort at flyet med Åge Hareide, Jo Inge Berget, Magnus Wolff Eikrem og resten av Malmö-troppen bare var sekunder fra å forlate Paris uten forsvarsspilleren.

- Helt enkelt, så  klarte han ikke å tisse, sa Viasat-reporter Frida Nordstrand på kanalens sending i Sverige, ifølge Expressen.

I natt ble det rapportert at Bengtsson ikke rakk flyet hjem til Sverige, men nå i morges viser det seg at han kom seg med likevel - riktignok i aller siste liten.

Feilmelding Kommunikasjonsansvarlig i Malmö FF, Martin Östling, sa dette i natt:

- Rasmus Bengtsson ble tvunget til å være igjen på grunn av en dopingkontroll. Han flyr hjem med sponsorflyet onsdag.

Der tok Östling altså feil.

Nå melder nemlig Expressen at Bengtsson kastet seg i en taxi, og at han rakk flyet likevel.

- Det var ingen bra prestasjon av meg på dopingkontrollen heller. Jeg dro på dopingkontroll etter treningen forrige uke også. Da var det ikke noe problem, sier Bengtsson, som landet sammen med resten av Malmö-troppen i tretida i natt, til avisa.

Malmös neste match i Champions League er mot Real Madrid i Sverige 30. september. Da har Bengtsson i hvert fall ikke så lang vei hjem.