Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Magnus Pehrsson sparket i Malmö

Malmö-trener fikk sparken

Magnus Pehrsson fikk mandag sparken som trener for Andreas Vindheim og resten av spillerne i den svenske fotballstorheten Malmö.

SPARKEN: Magnus Pehrsson fikk mandag sparken i Malmö FF. Foto: REUTERS/Srdjan Zivulovic
SPARKEN: Magnus Pehrsson fikk mandag sparken i Malmö FF. Foto: REUTERS/Srdjan Zivulovic Vis mer

Søndagens 0-1-tap for bunnlaget Trelleborg ble dermed dråpen som fikk begeret til å renne over for Malmö-ledelsen. Den sørsvenske klubben er regjerende mester i Allsvenskan, men har fått en svak start på inneværende sesong.

Tre tap, to uavgjort og fire tap på ni kamper er sjelden kost i Malmö-sammenheng.

Dermed lider Pehrsson, som ledet laget til gull forrige sesong, samme skjebne som sin forgjenger Allan Kuhn. I 2016 ledet han laget til ligatittel og ble så belønnet med å få sparken.

Sportssjef Daniel Andersson står bak beslutningen om å avslutte samarbeidet med Magnus Pehrron. Han skal nå selv lede laget i tiden som kommer.

– Vi har havnet i en vanskelig situasjon. Nå skal vi forsøke å snu den negative trenden så raskt som mulig. Vi har tre kamper igjen før VM-pausen, og der gjelder det å få gode resultater, sier han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media