- Malmö vil dominere mot Olympiakos

Hareide er offensiv før Champions League-kamp på hjemmebane.

KJØRER KAMPEN. Åge Hareide har god tro på at Olympiakos skal få kjørt seg i CL-kampen mot Malmø onsdag.  Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KJØRER KAMPEN. Åge Hareide har god tro på at Olympiakos skal få kjørt seg i CL-kampen mot Malmø onsdag. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Onsdag møter Malmö FF Olympiakos på hjemmebane i mellomspillet i Champions League.

- Jeg tror Malmö kommer til å dominere. Olympiakos får en tøff oppgave, sa Hareide på pressekonferansen foran Champions Leauge-kampen mot mesterne fra Hellas.
Laget som overraskende slo Atletico Madrid 3-2 i den forrige runden i mellomspillet.

- Olympiakos er klart bedre i Hellas. Malmö har en sterk hjemmestatistikk, sa Hareide.

Svakheter - Olympiakos har bra offensive kvaliteter. Svakhetene holder jeg for meg selv, sa Hareide på pressekonferansen foran onsdagens kamp.
Men det er naturlig at Hareide sikter til defensive svakhet til laget fra Hellas, i det han framhever det offensive.

Skryt - Åge Hareide skaper en ro i laget og gir oss spillere stor frihet, skrøt lagets stjernespiller Markus Rosenberg på pressekonferansen om den gode stemningen som er i laget og ikke minst de sterke resultatene.

- Bra relasjon - Hvordan er det å komme tilbake med slik suksess, etter å ha signalisert at du var ferdig med toppfotballen, ble Hareide spurt om fra salen. - Det er vanskelig å si. Det er å gå fra ytterlighet til ytterlighet. Jeg har havnet i en fin klubb med mange fine spillere. Derfor får jeg være med på dette. Jeg tror at alle lag som lykkes har en bra relasjon mellom spillere og ledere, sa Hareide.

Hemmelighetsfull På spørsmål om formasjon og taktikk foran onsdagens kamp svarte Hareide:
- En av våre sterke sider, er at vi kan variere vårt spill. Vi har trent på det i Allsvenskan og forsøkt å være litt annerledes i de to siste kampene mot Halmstad og Mjällby. Alt er gjort med tanke på de store kampene som venter.
Det er mulig vi får seg noe slikt i morgen, sa Hareide.