Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Målmaskinen vil bli LO-pamp

TROMSØ (Dagbladet): Tromsø- Stabæk 0- 4. - Nå er det en fryd å være Stæbæk-spiss, jubler Petter Belsvik. Målmaskinen virker mer velsmurt enn på lenge - men 30-åringen garderer seg mot kommende måltørke: Han vil bli LO-pamp på heltid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rushfeldt og Flo er herved advart: Belsvik gjør stadige byks oppover toppscorerlista. To nye mål mot et meget formsvakt Tromsø-lag betyr 13 seriemål totalt.

- Midtbanen vår består av kreative og ballsikre folk. Det er helt greit å være Stabæk-spiss når Tommy Svindal Larsen er i slag. Og det er han nå, sier Belsvik, som totalt har scoret 123 toppseriemål, for Molde, Start og Stabæk.

- Kontrakten med Stabæk varer to år til. Den akter jeg å fullføre.

Så er det kanskje slutt. Belsvik vil bli fagforeningspamp på heltid. Han er allerede eliteseriespillernes representant i NISO (Norske idrettsutøveres sentralorganisasjon).

- Jeg ser for meg en heltidsjobb i NISO. Idrettsfolk har lovmessige rettigheter som ikke er ivaretatt. Samfunnets vanlige spilleregler må også gjelde for idrettsfolk. Klubbene kan ikke eie utøverne med hud og hår, sier han.

<B>NYTER ØYEBLIKKET 2xBelsvik i går.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!