Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

MålRush mot Moss

TRONDHEIM (Dagbladet): Rosenborg- Moss (5 - 0) I går scoret fjorårets suverene toppscorer tre mål i serieåpningen. Likevel frykter «Rush» at spisskollegene Andreas Lund og Rune Lange vil gi ham hard kamp om årets toppscorer-tittel i tippeligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Både Lund og Lange er gode på avslutningene. De er dyktige hodespillere og flinke til å avslutte innlegg. Dessuten er de gode til å lukte, sier Rushfeldt, som selv luktet seg fram til nettmaskene tre ganger mot et tafatt Moss i går kveld.

Viktig konkurranse

Rosenborg-spissen var positivt overrasket over både sin egen og RBKs innsats, han hadde ventet en langt tøffere serieåpning.

- Hele angrepsrekka scoret i dag, og det er viktig for laget. Skikkelig konkurranse er en fordel for meg også, sier Rush, som også tror at Totto, Sørensen og Mini vil bli sterke utfordrere til toppscorer-tittelen.

Aldri mett

- Jeg kjente ingenting til ankelskaden i dag. Jeg trente hardt fram mot påske, men kuttet ned på treningsmengden den siste uka. Det ser ut til å ha fungert bra.

- Er Rosenborg mett av suksess?

- Jeg tror ikke noen blir mett av å vinne. Hvis man vinner mye, vil man heller prøve å gjenskape suksessen. Det er ikke slik at man mister lysten. Jeg tror vi er sultne alle sammen, sier Rushfeldt.

SULTEN SIGURD: Sigurd Rushfeldts venstrefot er i godlage igjen etter ankelskaden som har plaget ham i vinter.