Målrush på Lerkendal

TRONDHEIM (NTB): Sigurd Rushfeldt laget ekte hat-trick på superraske sju minutter da Rosenborg utklasset Moss 6-0 på Lerkendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men under VM-sluttspillet skal eliteseriens toppscorer på fisketur.

16 målsjanser skapte Rosenborg og serverte festfotball dagen før nasjonaldagen. Rushfeldt scoret på fire av dem og har laget ti mål på åtte seriekamper så langt i sesongen.

I går fikk Rush velfortjent klapp på skulderen av Rosenborgs gamle målkonge Odd Iversen.

Farlig

- Målet er å score flere enn 20 ganger, men jeg er ikke så opptatt av totalen. Jeg må føle at jeg er farlig i hver kamp og score jevnt og trutt, sa Rushfeldt som ikke tror på VM-tur.

16 minutter brukte han på å finne nettmaskene mot et mosselag som hadde holdt nullen i sine to siste møter med RBK. Bent Skammelsrud vant en duell på midtbanen, og Mini la en elegant pasning til Rushfeldt som scoret lett alene med keeper.

Lynrask

Roar Strand ordnet 2-0 før pause og Mini la på til 3-0 før det ble Rushfeldt for alle penga.

- Dette var årsbeste av oss. Selv følte jeg at jeg kom på ballen i en del avgjørende situasjoner. Jeg kunne scoret ett eller to til, men samtidig hadde jeg flaks i et par situasjoner, sa Sigurd Rushfeldt.

De tre siste målene hans kom etter innlegg fra kanten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer