Målscorer fikk revet av pulsåren

Vaughan sendt på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bolton - Everton 1-1.

Premier League mandag, 33. runde

Watford – Portsmouth 4-2, Aston Villa – Wigan 1-1, Bolton – Everton 1-1, Fulham – Manchester C. 1-3, Newcastle – Arsenal 0-0.

Senere kampstart: Charlton – Reading (21.00).

(Dagbladet.no): Det så stygt ut da Evertons supertalent James Vaughan måtte bæres av banen 60 minutter inn i kampen mot Bolton, med den ene foten tilgriset av blod.

Etter en sjekk på sidelinja ble 18-åringen i all hast sendt til sykehuset med det som viste seg å være en avrevet pulsåre i det venstre beinet.

Det var etter en takling med knottene først fra Boltons Abdoulaye Mete at unggutten ble liggende.

Før han ble skadet rakk Vaughan også å score Evertons utlikningsmål. Fra 13-14 meter satte han ballen sikkert forbi Jussi Jaaskelainen etter 33 minutter.

Det var imidlertid Kevin Davies som scoret først, etter grusomt forsvarsarbeid fra Everton. På et frispark imot stormet de ut i håp om å sette Bolton-spillerne i offside. Joleon Lescott hang ikke med på notene, og plutselig var flere hvitkledde onside. Davies tok ned ballen på brystet og banket den bak Tim Howard.

Både Bolton og Everton kjemper om europacupspill neste sesong, og med uavgjort på Reebok har Bolton fortsatt tre poeng ned til blåtrøyene på 6. plass.

<strong><B>HADDE VONDT:</strong></B> James Vaughan skar grimaser og Everton fryktet det verste, men heldigvis var det en flenge og ikke et beinbrudd. Foto: Jon Super/AP/SCANPIX
HADDE VONDT: James Vaughan skar grimaser og Everton fryktet det verste, men heldigvis var det en flenge og ikke et beinbrudd. Foto: Jon Super/AP/SCANPIX Vis mer
<B>DAVIES SCORET LEDERMÅLET:</B> Kevin Davies grep sjansen da Evertons offsidefelle slo sprekker, og satte inn 1-0.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer