Vidar Örn Kjartansson

Målscoreren Fagermo har drømt om

De gode nyhetene står i kø i Vålerenga. Den beste av mange er observert i Oslo, og blir trolig presentert i løpet av fredagen

SKYTER BALLEN I MÅL: Vidar Örn Kjartansson er observert i Oslo og vil, om han passerer den medisinske testen, presenteres som VIF-spiller i morgen (fredag). Sist han var i Vålerenga (2014) scoret han 25 mål på 29 kamper. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
SKYTER BALLEN I MÅL: Vidar Örn Kjartansson er observert i Oslo og vil, om han passerer den medisinske testen, presenteres som VIF-spiller i morgen (fredag). Sist han var i Vålerenga (2014) scoret han 25 mål på 29 kamper. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Publisert

VIDAR ÖRN KJARTANSSON (30) er kommet til Oslo fra Island, og er etter det Dagbladet erfarer på medisinsk test i Vålerenga. Om ingenting skjærer seg hos legene vil han bli presentert som ny VIF-spiss i morgen (fredag).

Kontrakten skal være på tre og et halvt år og binder den tidligere toppscoreren til Vålerenga ut sesongen 2023.

Vålerenga, som sliter med å foredle alle målsjansene laget produserer, er en signatur unna spissen Dag-Eilev Fagermo ønsker seg.

VIDAR ÖRN KJARTANSSON er ikke spesielt rask, han har ikke det tempoet du ønsker av en spiss som kan brukes til alt, spesielt inn bak motstanders forsvarsrekke. Han er heller ikke spesielt høy og luftsterk. Men når det gjelder å posisjonere seg i motstanders boks og komme i enden av innlegg og nedfallsfrukt, har islendingen ferdigheter bedre enn de fleste.

Vidar Örn Kjartansson er spesielt god til å skyte ballen i mål.

Det er alt Fagermo ber om.

SIST HAN VAR i Vålerenga scoret Vidar Örn Kjartansson 25 mål på 29 kamper. Det var ti mål foran nestemann på toppscorerlista 2014, Haugesunds Christian Gytkjær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer