Målshow med Owen og Anelka

Liverpool- Birmingham 3-0. Forskjellen på ligacupfinalen i februar og gårsdagens FA-cupmøte var enkelt og greit Michael Owen og Nicolas Anelka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Liverpool tok sitt første av fem trofeer i fjor mot Birmingham i ligacupen 25. februar 2001, skjedde det etter straffekonkurranse. Da var Michael Owen benkesliter i 120 minutter, og Nicolas Anelka erklært som Fotball-Europas urokråke nummer 1.

I går var de rødt krutt på Anfield, og langt fra vått. Og ingen var lei seg for at Anelka åpnet scoringskontoen.

- Nicolas' bevegelse var eksepsjonell. Måten han vant ballen på foran Michaels andre mål var fantastisk. Han kommer bare til å bli bedre og bedre for oss, og måten han paret med Michael var flott for oss, sier Phil Thompson.

Owen sjøl var ikke snauere.

- Stor spiller

- Det er ingen tvil om at Nicolas er en stor spiller. Det var godt å se ham score i dag, og jeg håper det var det første av mange, sier Owen, som sjøl satte standarden etter 17 minutters spill.

Liverpool-yndlingen banket løs fra 22 meter, og Ian Bennett i gjesteburet var sjanseløs. Åtte minutter seinere var ha n på plass igjen, og etter pasning fra rekkekompisen, laget han 2-0. Likevel var han litt lei seg.

- Etter å ha misset flere ganger på rad i ligaen hadde det vært kjekt å spille om poeng i dag, sier Owen.

Brente sjanser

Både Anelka og Owen hadde flere sjanser i løpet av kampen de brente, men den nyinnkjøpte fikk da uttelling til slutt, fire minutter før tid. En Steven Gerrard-pasning sørget for fransk åpning, og Anelka satte inn 3-0. Av 10 eliteserielag som spilte gårsdagens runde, var det bare Sunderland som ikke karret seg videre. De tapte 1-2 mot West Brom. på hjemmebane.

<B>GOAL:</B> Nicolas Anelka jubler etter å ha scoret det tredje målet for Liverpool. Her med Danny Murphy på ryggen. De to første målene sørget Michael Owen for.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer