Målshow og komisk keepertabbe

Stabæk slo LSK etter å ha levert en forrykende 1. omgang og et selvmål som vil gå sin seiersgang på TV-skjermer ute i Europa.

Martin Andresen ga hjemmelaget ledelsen etter bare tre minutter. Den tidlige scoringen kom etter et langt frispark fra Tommy Svindal Larsen i retning Andresen.

Få minutter etter scoringen dummet Stabæk-keeper Jon Knudsen seg ut. På et enkelt tilbakespill fra Petur Marteinsson bommet han rett og slett på ballen da han skulle klarere, og den trillet inn.

- Det er beklageligvis slikt som av og til skjer, kommenterte Stabæk-trener Anders Linderoth etter kampen.

Men framover gikk det bedre. Etter 29 minutter headet Inge André Olsen inn 2-1 på en corner fra Tryggvi Gudmundsson. Sistnevnte la selv på til 3-1 bare fire minutter senere, islendingens første mål i Stabæk-trøya.

2. omgang ble en langt kjedeligere og mer jevnspilt affære enn de første 45 minuttene. Det ene målet ble signert Lillestrøms nye måltyv, Clayton Zane.

Anders Linderoth var glad og lettet over tre nye poeng.

- Jeg synes vi gjorde en bra 1. omgang, men var litt mer avventende i 2. omgang. Selvfølgelig er jeg fornøyd med at vi vant, men jeg er misfornøyd med at vi ga Lillestrøm målsjanser, sa Linderoth.

(NTB)