Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Målskred på Nadderud

Aalesund-trener Ivar Morten Normark var dypt imponert over Morten Moldskred etter at han nærmest på egen hånd sendte laget videre i cupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Moldskred besørget tre av målene da Aalesund slo Stabæk 4-2 i 4. runde torsdag.

- Jeg unner guttene mine dette av hele mitt hjerte. Morten Moldskred var bare helt rå i dag. Nå gleder vi oss til å spille kvartfinale, sa Normark etter cupseieren over Stabæk.

Moldskred var virkelig i slaget på Nadderud, og sendte Aalesund i ledelsen etter halvspilt første omgang. Det gikk ikke så lang tid før Stabæks Tommy Stenersen ordnet 1-1, men med Moldskred på scoringstokt nok en gang før pause kunne gjestene gå til pause med ledelse.

- Det er klart det er moro å score i cupen. Nå får vi vel satse på å komme oss til finalen, sa Moldskred etter kampen.

- Utrolig skuffet

Stabæk manglet litt krutt i beina i cupkampen, og ble straffet for det nok en gang etter 72 minutter av annenomgangen. Denne gang var det Tor Hogne Aarøy som satte ballen i mål for Aalesund.

Ivar Morten Normark kunne på ingen måte puste lettet ut, for bare ti minutter senere skapte Martin Andresen spenning igjen ved å redusere.

- Akkurat da ble vi ganske nervøse, men det endte godt, sa Moldskred.

Det var nettopp Moldskred som sørget for at Aalesund fikk en god slutt på det hele. I kampens nest siste minutt fintet han først ut Samir Fazlagic, så keeper Jon Knudsen og satte deretter ballen i mål.

- Vi slipper inn forferdelige baklengsmål, og det ødelegger kampen for oss. Jeg er utrolig skuffet over at vi ikke klarer å prestere bedre enn dette på hjemmebane, sa Stabæk-trener Gaute Larsen.

Slik ser trekninga for neste runde ut:

Haugesund - Rosenborg

Skeid - Vålerenga

Bodø/Glimt - Aalesund

Tromsø - Raufoss

Kampene spilles onsdag 27. august, med unntak av Haugesund - Rosenborg som spilles senere på grunn av RBKs mesterligaspill.

(NTB)

GOALGETTER: Trippel-målsorer for Aalesunds Fk Morten Moldskred og Stabæks Mike Kjølø (bak) under andre omgang av NM-kampen på Nadderud stadion tordag.