Målsugen Nevland kampklar

STAVANGER (Dagbladet): Aldri før har Erik Nevland vært så sugen på å score mål. Kneet har hanglet, Viking-spissen har utålmodig sittet på tribunen og sett laget sitt slite tungt. I dag er han knallklar mot Vålerenga.

- Jeg regner vel med å starte på benken, men håper å komme innpå, sier en uvanlig beskjeden Nevland til Dagbladet.

Trolig har trener Benny Lennartsson andre planer. En frisk Erik Nevland er et soleklart førstevalg på topp.

- I form betyr Nevi mye for oss. Men han har ikke spilt skikkelig siden januar. Han savner kamptrening, men han er aktuell fra start, sier Lennartsson til Dagbladet.

Nevland har lenge revet og slitt i tøylene for å komme fri og få spille. Benny har holdt tilbake. Viking-spissen kan bli for ivrig. Han gir alt og forfølger selv de mest håpløse baller.

Det har bekymret Benny. Løpene tapper krefter. Skadene og Bennys faste styringshånd har kanskje temmet spissen, men i dag håper han på Viking-show mot Vålerenga.

- Skaden i kneet merkes fortsatt. Men nå er kneet så sterkt at jeg kan trø til for fullt, lover Nevland.

- Viking har spilt ujevnt, en toppkamp etterfølges gjerne av et par grå opptredener?

- Det har blitt fokusert så mye på resultatet, og da blir det fort kjedelige oppgjør. Vi skal underholde på hjemmebane, men det er resultatene vi lever av, påpeker Nevland.

KNESKADD: Vikings Erik Nevland trente igjen for fullt i går, og er klar mot Vålerenga i dag. - Jeg kjenner skaden i kneet, men føler at jeg kan trø til for fullt, sier Nevland.