Målteften kom i Europa

MACCLESFIELD (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og Ruud van Nistelrooy har slitt med å finne nettmaskene i ligaen, men i Champions League er duoen fortsatt like giftig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter bare en scoring hver i Premier League har kritikken haglet mot den normalt målfarlige duoen. I går ga de svar på tiltale med en scoring og en assist hver. Det burde imidlertid ha vært mer - mye mer - fra spissene som i fjor scoret til sammen 17 ganger i den gjeveste av europacupturneringene, og også nettet tre ganger i kvalifiseringen mot ungarske Zalaegerzegi før årets turnering.

Treningsøkt

De misbrukte sjansene spilte imidlertid liten rolle i en kamp som etter hvert utviklet seg til å bli noe nær en treningsøkt, der det først og fremst handlet om å få selvtilliten tilbake etter to strake tap i ligaen.

- Dette var akkurat hva vi trengte. Spillet. Målene. Resultatet, sier Uniteds vikarierende kaptein David Beckham.

- Ruud og Ole kombinerte fint på topp, de skapte sjanser for hverandre. Det var en god start på Champions League, sier Beckham. Også Alex Ferguson var tydelig fornøyd.

- Jeg har aldri vært redd for at Ruud og Ole ikke skulle score mål. Men målene gir dem selvtillit, sånn sett var de viktige, sier Ferguson.

Manchester United viste tidvis spill av god gammel vinnerklasse: hurtig pasningsspill, god bevegelse framover og sølvfatpresise innlegg. Men uttellingen sto imidlertid ikke helt i stil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer