Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Måltørke for Flo

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Leicester 1- 0. Tore André Flo opplever måltørke hos Chelsea. Stryningen hadde to kjempesjanser, men fikk ikke ballen i mål. - Jeg savner den tryggheten jeg har på landslaget, sier Tore André.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den sympatiske nordmannen har ikke scoret på ti timer for Chelsea. Han headet inn sitt første og hittil eneste mål i debutkampen mot Coventry. Siden har han slitt med måltørke.

- Det er frustrerende. Alt fungerer glimrende på treningene, men jeg lykkes ikke helt i kampene, sier Flo.

I går hadde han to kjempesjanser. Den ene var aleine på kort hold med Leicester-keeperen som satt på bakken, men han fikk ikke løftet skuddet over keeperen og i mål.

Den andre kom etter et innlegg. Tore Andrh skulle bare styre ballen med hodet i nettet, men han fikk en trykk i ryggen og headingen gikk like utenfor.

Chelsea er preget av skader før cupvinneroppgjøret mot Tromsø torsdag. Gustavo Poyet er ute, Michael Duberry er ute og i går forsvant Graham Le Saux ut for noen uker.

Hele Norges coronakart