Måltørke for Tore André

LONDON (Dagbladet): Rangers-Dunfirmline 2-0. Rangers er i støtet, men fortsatt sitter scoringene langt inne for Tore André Flo. I går var han mye involvert, men han virker fortsatt fjelltung foran målkassa.

Men Flo skal ha for at han dytter ballen både bakover, forover og til siden og drar med seg de heseblesende skotske fårehundene som alltid kommer på det berømte løpet. Kampen mot Dunfirmline, sjette plass på tabellen, ble nesten identisk med den vi så mot Aberdeen onsdag kveld. Rangers er hjemme på Ibrox og motstanderne ankommer med ett mål for øyet, begrense nederlaget. Så også i går, sjøl om Rangers ikke for øyeblikket spiller kvalitetsfotball.

Bak Celtic

Men Flo & co. har nå vunnet fem strake seriekamper. Klubben har per i dag en kamp mer spilt enn rivalen Celtic som møter Hearts i kveld. Rangers ligger seks poeng bak de grønne og hvite, takket være scoringer i går av tyrkiske Tugay og innbytternederlender Michael Mols. Ved begge målene var Flo borti ballen og får godkjent, men han har fortsatt langt igjen til å bli en suksess i skotsk fotball a la Henke Larsson, svensken som evner å score med alt, inkludert korven.

Med bart

Rangers har fortsatt en bande spillere ute pga. skader og kort, men forskjellene mellom de to beste lagene i Skottland og røkla er fortsatt for stor. I går formiddag prøvde Dunfirmline helhjertet å yte kvalifisert motstand, og et usikkert Rangers-forsvar åpnet dørene. Men, bortelagets spisser hadde angst foran mål. Bakover var Dunfirmline ganske solide. Kanskje det henger igjen fra den tida da storvokste Geir Karlsen ruvet mellom stengene. Med kinnskjegg og bart.

MÅLTØRKE: På en vintertung bane gikk det ikke så veldig fort med Rangers' Tore André Flo i går.