Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Måltørken er over

Før dagens kamp mot Manchester United hadde ikke Tore Andrè Flo scoret på hele åtte kamper. I dag scoret han to av tre mål da Chelsea spilte uavgjort 3-3 på bortebane. Dagbladet.no har fulgt Premier League direkte fra klokka 12.30.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble en stor dag for Tore André Flo på Old Trafford i dag. Åtte kamper er det siden Flo sist scorte på klubblaget. Til tross for måltørken fikk han tillit fra start mot serielederen, og imponerte sin nye sjef Claudio Ranieri.

Takket være nordmannens to scoringer klarte Chelsea uavgjort, selv om de lå under 3-1 til slutten av førsteomgangen. I det 45. minutt stupte Flo fram på et innlegg fra Graeme le Saux. Samme mann var arkitekten bak Flos andre mål. Le Saux løper fra Beckham på siden, sender ballen til Zola. Zola legger igjen til Flo, som enkelt kan plassere ballen i mål. Flo var dermed innvolvert i alle Chelseas scoringer, med innlegget til Hasselbaink som gav Chelsea ledelsen.

Etter åtte minutter dempet Hasselbaink mesterlig på brystet, før han skjøt knallhardt i krysset.

Men Manchester United kom raskt tilbake, og allerede etter tretten minutter kom utligningen. Scholes fikk ballen på 16-meteren og skjøt hardt, lavt og utagbart i mål.

Spillet bølget deretter litt fram og tilbake, før United gikk opp i ledelsen ved Teddy Sheringham. To minutter senere, vipper Cole nydelig over keeper, men ballen traff stanga. Beckham er raskest på returen og setter ballen sikkert i det åpne målet.

<B>ENDELIG:</B> Tore Andrè Flo slipper jubelen løs etter å ha scoret sine to første mål på hele åtte kamper.
<B>JUBEL:</B> United fansen er estatisk etter Beckhams 3-1 scoring.
<B>BLODIG:</B> David Beckham blør kraftig fra hode, etter en duell i førsteomgang.