Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mame Biram Diouf kobles til Solskjærs Cardiff etter å ha skulket Hannover-trening

Stoke og Trabzonspor også interesserte.

TIL CARDIFF?: Mame Biram Diouf kobles til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Foto: AP Photo/Frank Augstein/NTB Scanpix
TIL CARDIFF?: Mame Biram Diouf kobles til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Foto: AP Photo/Frank Augstein/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Helt siden Ole Gunnar Solskjær tok over som manager i Cardiff har det blitt spekulert i hvem han kommer til å hente til Wales.

Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli virker å være så godt som klare.

Dagbladet har snakket med en journalist i lokalavisa South Wales Echo som har kilder i klubben, og ifølge ham vil det «bli presentert en spiller eller to i løpet av kvelden eller morgendagen».

Trolig er det snakk om de to tidligere Manchester United-spillerne, som også har en fortid med Solskjær i Molde. I tillegg har Ørjan Håskjold Nyland vært koblet til Cardiff den siste uka.

Men det stopper ikke der.

Feit bot Mame Biram Diouf skal ifølge tyske Bild ikke ha møtt opp på Hannover-trening i går. Han kan følgelig vente seg en feit bot, men grunnen til fraværet kan også være at senegaleseren er ønsket av Solskjær i Wales.

- Alt tyder på at han kommer til å forsvinne, sier Hannover-manager ifølge Bild.

Også Wales Online skriver at Diouf er Cardiff-aktuell.

I Solskjærs spor I dag skriver Hannover på sin offisielle Twitter-konto at Diouf er tilbake på treningsfeltet, én dag seinere enn han skulle. De hevder spissen trente på egenhånd i går, men den meldinga kommer såpass seint at spekulasjonene allerede har startet.

Diouf har, som Solskjær, Dæhli, Eikrem og Nyland, Jim Solbakken som sin agent.

I 2009 ble senegaleseren solgt fra Molde til Manchester United, slik Solskjær ble i 1996. Den nåværende Cardiff-manageren var på det tidspunktet trener for reservelaget. I Manchester fikk Diouf fem kamper for førstelaget, og han noterte seg for én scoring.

Tyrkisk interesse 26-åringens kontrakt med den tyske klubben går ut denne sommeren, så Hannover vil trolig være innstilt på å selge ham nå, framfor å la ham gå gratis om et halvt år.

Om Solskjær skulle være interessert i å legge rundt 25 millioner kroner på bordet, kan Diouf bli Cardiff-spiller. Men klubben fra Sør-Wales kan få konkurranse.

I UNITED: Diouf fikk fem førstelagskamper i Manchester. Her fra Paul Scholes' testimonial-kamp mot New York Cosmos. Foto:  REUTERS/Nigel Roddis/NTB Scanpix
I UNITED: Diouf fikk fem førstelagskamper i Manchester. Her fra Paul Scholes' testimonial-kamp mot New York Cosmos. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB Scanpix Vis mer

Også Stoke og Trabzonspor hevdes å være blant klubbene som er interessert i den tidligere Molde-spilleren, ifølge blant annet lokalavisa Stoke Sentinel.