Mame signerte for United

Fireårskontrakt.

SIGNERTE I MANCHESTER: Mame biram Diouf har skrevet under på en fireårskontrakt med Manchester United i dag. Senegaleseren skal spille ut sesongen for Molde.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX  .
SIGNERTE I MANCHESTER: Mame biram Diouf har skrevet under på en fireårskontrakt med Manchester United i dag. Senegaleseren skal spille ut sesongen for Molde. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX .Vis mer

(Dagbladet.no): Mame Biram Diouf har i dag bestått den medisinske sjekken og signert kontrakten med Manchester United, melder Molde på sitt nettsted.

21-åringen har skrevet under for fire år. Molde og United ble enige om overgangen i forrige uke, og senegaleseren kan totalt koste United 52 millioner kroner.

Diouf er toppscorer i Tippeligaen med 12 scoringer. Han skal i utgangspunktet spille ut sesongen på Aker Stadion og flytte til Old Trafford 1.januar.

Diouf må ha arbeidstillatelse i England for å bli spilleklar for United. Dette oppnås ved enten å spille åtte landskamper på rad eller åtte av de ti siste offisielle landskampene for Senegal.