Mamelund vant skytterduellen mot Strand

I storslag da Haslum herjet med Viking.

STORSKYTTER: 
Det er knyttet store forventninger til Mamelunds comeback i norsk eliteserie. Så langt har bakspilleren innfridd til gagns. I serieåpningen forrige helg noterte han 13 mål i møtet med Stord. Lørdag fortsatte han å bøtte inn mål, og ga seg ikke før han hadde scoret ni.Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
STORSKYTTER: Det er knyttet store forventninger til Mamelunds comeback i norsk eliteserie. Så langt har bakspilleren innfridd til gagns. I serieåpningen forrige helg noterte han 13 mål i møtet med Stord. Lørdag fortsatte han å bøtte inn mål, og ga seg ikke før han hadde scoret ni.Foto: Gorm Kallestad / SCANPIXVis mer

|||Erlend Mamelund viser vei for gullfavoritten Haslum. Lørdag banket han inn ni mål da Viking Stavanger ble slått 39-31.

Det er knyttet store forventninger til Mamelunds comeback i norsk eliteserie. Så langt har bakspilleren innfridd til gagns. I serieåpningen forrige helg noterte han 13 mål i møtet med Stord. Lørdag fortsatte han å bøtte inn mål, og ga seg ikke før han hadde scoret ni.

Landslagskollega Kjetil Strand svarte med åtte nettkjenninger for Viking, men det nyopprykkede laget var aldri i nærheten av å klå seriefavoritten som ledet med klare 21-11 til pause.

Også Drammen viser muskler og topper eliteserien på målforskjell etter 38-31-seieren over Bækkelaget/Nordstrand. Drammenserne har sammen med Haslum full pott etter to serierunder. Jan-Richard Lislerud Hansen scoret ni mål for Drammen i Nordstrandhallen.

Den gamle håndballstorheten Oppsal har fått et brutalt gjensyn med eliten. Lørdag kom det andre tapet da FyllingenBergen vant 33-23 på hjemmebane. Det nyopprykkede laget hadde kontakt til pause (14-16), men falt sammen mot slutten av kampen.

(NTB)

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 959972144


Varnish cache server