Mamma avbrøt John Arnes pressemøte

- Flere positive ting med dommen mot Baardsen.

FANT LYSPUNKTER MED FRIFINNELSEN AV BAARDSEN: John Arne Riise forventet at hans eks-agent Einar Baardsen ville bli frifunnet i Stavanger Tingrett. - Jeg har en fantastisk karriere foran meg, mens det er mer usikkert med hans liv og karriere. Det er min glede, at han kommer til å slite veldig, sier Riiise til Dagbladet. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
FANT LYSPUNKTER MED FRIFINNELSEN AV BAARDSEN: John Arne Riise forventet at hans eks-agent Einar Baardsen ville bli frifunnet i Stavanger Tingrett. - Jeg har en fantastisk karriere foran meg, mens det er mer usikkert med hans liv og karriere. Det er min glede, at han kommer til å slite veldig, sier Riiise til Dagbladet. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

REYKJAVIK (Dagbladet.no): Utstyrt med en innebandykølle stilte John Arne Riise i formiddag opp til pressemøte på Laugardalsvöllur Stadion i Reykjavik, én time etter at Einar Baardsen var blitt frifunnet på alle tiltalepunkter.

De norske journalistene trengte imidlertid ikke å frykte for egen sikkerhet — for Riise rettet alt skytset mot eks-agenten da han kom med sine reaksjoner på dommen fra Stavanger Tingrett. Helst ville han sett Baardsen dømt, men da så ikke skjedde fant han glede i noe annet:

- Jeg har en fantastisk karriere foran meg, mens det er mer usikkert med hans liv og karriere. Det er min lille glede at han kommer til å slite veldig, sier Riise til Dagbladet.

Før han korrigerer seg selv:

- Ikke min lille, men min store glede.

Foreldet sak hjalp Baardsen

Under normale omstendigheter pleier Riise alltid å være blant de mest omsvermede spillerne på pressetreffene. Denne gangen dreide nesten alt seg om Riise, som i 25 minutter svarte på alle spørsmål om Baardsen, ifølge ham selv for siste gang.

Da trykket etter hvert avtok noe ble Roma-proffen plutselig stående og prate i mobilen, med ryggen vendt mot journalistene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer