Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mamma Mia for et innhopp!

GVTTINGEN (Dagbladet): Margunn Haugenes gjorde seg også bemerket med sine to innbyttermål i går. Etterpå jublet hun sammen med datteren Camilla (14 måneder).

- Jeg tenkte ikke spesielt på Camilla da jeg scoret, men det var deilig å lykkes etter en svak kamp sist mot USA, sier Haugenes til Dagbladet.

Hun har med seg mannen Gaute som barnepasser på samlingen i Tyskland, og Camilla ser ut til å stortrives i fotballmiljøet. Mini-miniputten elsker å sparke ball, og både mamma og pappa måtte stanse henne fra å løpe av gårde med kampballen etter kampslutt.

- Det går veldig fint å ha Camilla og mannen med på tur. Han er så flink med henne at jeg ikke trenger å tenke på ungen mens jeg trener og spiller kamp.

Til høsten reiser hun og mannen til Fulham i London, der de skal løfte klubbens damelag til topps i England. Margunn som spiller. Gaute som trener. Lønna er det velkjente Muhammed al-Fayed som sørger for.

- Jeg har så vidt snakket med ham, og han sa at han virkelig ville satse på damelaget. Når mektige menn som han satser, tror jeg kvinnefotballen i England kommer til å få et løft.

- Lønna da?

- Hemmelig, men jeg tjener bedre enn jeg gjør her hjemme som gymlærer, gliser Margunn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media