Mamma Tande gjør helomvending etter NRK-intervju

«Reddet» av SMS fra arbeidsgiver. 

MOR OG SØNN: Daniel-André Tande og moren Trude var høyt oppe etter seieren i Nyttårshopprennet. Nå blir det mer tid sammen i Hoppuka.  Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Daniel-André Tande og moren Trude var høyt oppe etter seieren i Nyttårshopprennet. Nå blir det mer tid sammen i Hoppuka.  Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

INNSBRUCK (Dagbladet): Trude Tande (50) - moren til Daniel-André Tande (22) - skulle etter planen reise hjem fra Hoppuka i dag. Nå blir hun i stedet fram til lørdag.

Mamma Tande har engasjert seg som en sterk og emosjonell støttespiller for sønnen, som vant Nyttårshopprennet i går. Nå vil hun følge kampen om sammenlagtseieren i mål.

- Bortsett fra å få egne barn, er dette det største jeg har vært med på, sier hun til Dagbladet.

Utvikling

Saken tok en vending etter at mamma Tande stilte opp i et intervju med NRK. Hun fortalte at hun måtte være på jobb tirsdag, men at hun helst ville bli med Hoppuka videre til Østerrike.

Ikke lenge etterpå tikket det inn en SMS fra arbeidsgiveren - barnevernet i Kongsberg - som gikk ut på at hun kunne forlenge friperioden, hvis hun ville. Og Trude Tande var ikke vond å be.

Det siste døgnet har gått med til å fikse hotell og booke om billetter.

Tårer

Mamma Tande knakk sammen i tårer da hun møtte sønnen etter seieren i Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen. Han ligger på tredjeplass i sammendraget, 6,6 poeng bak den polske lederen Kamil Stoch.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer