Mamma tilbake på landslaget

Margunn Haugenes (29) er tatt ut på landslaget igjen. 3. mai fødte hun lille Camilla. - Jeg har bare vært med for fullt en måneds tid, sier Bjørnar-spilleren.

Margunn tviler på at hun får spille fra start mot Sveits i EM-kval.kampen på Follelse neste lørdag. Men hun er glad for å være med igjen.

- Jeg trenger nok litt tid før jeg er på topp. Jeg begynte å spille 25. juli og merker heldigvis at formen er på vei oppover.

- Fortsatt trenger jeg kamptrening, men det store målet er Sydney-OL neste høst. Da er jeg 30 år, en perfekt alder for en fotballspiller, sier Margunn Haugenes.

Vraket

Unni Lehn (22) er ikke tatt ut i landslagstroppen. Det har overrasket mange. Landslagstrener Per-Mathias Høgmo har en enkel forklaring:

- Hun er ikke funnet god nok, sier han.

Trondheims/Ørn-trener Sturla Vold fatter ikke hvordan Høgmo kan komme utenom eleven hans.

  • 17 av 20 VM-spillere er med i Sveits-troppen. Foruten Unni Lehn, er Anita Rapp (Asker) og Anne Nymark Andersen (Bjørnar) ute. Anita Rapp har reist til USA, Anne Nymark Andersen er operert.

Flere tog

Marianne Larsen fra Klepp er debutant mot Sveits. Til dem som ikke fikk plass i troppen, inkludert Unni Lehn, har landslagstreneren følgende oppfordring:

Stå på jenter, det går flere tog!

  • Norge er i EM-pulje med Sveits, Portugal og England.
<B>JUBLER FOR UTTAKET:</B> Margunn Haugenes var ikke med i VM. Hun fødte en datter i mai og er klar igjen for landslaget neste lørdag.