Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Mamma var ikke veldig imponert

Denne oppvarmingen fristet ikke til gjentakelse.

FRI UTFOLDELSE Anders Oddli (t.v.) og Hans Einar Ruud Karlsen tok oppvarmingen til et nytt nivå foran norgescupåpningen i Skien. Sur vind og kun to-tre varmegrader gjorde sitt til at seansen ble kortvarig. FOTO: Tormod Ulven/Anders Oddli på Instagram
FRI UTFOLDELSE Anders Oddli (t.v.) og Hans Einar Ruud Karlsen tok oppvarmingen til et nytt nivå foran norgescupåpningen i Skien. Sur vind og kun to-tre varmegrader gjorde sitt til at seansen ble kortvarig. FOTO: Tormod Ulven/Anders Oddli på Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(procycling.no): Det er mellom klokka ni og ti på morgenen, og kun et par varmegrader i sola med utsikt mot Kattøya utenfor Porsgrunn.

De færreste båteierne har rukket å finne fram poleringsmiddelet til småbåten. Heldigvis, kanskje.

På brygga har nemlig to ryttere for Ottestad IL Sykkel rigget opp landeveissyklene for en økt på rulla. De har på seg sykkelsko og sokker. That´s about it!

- Bildet er tatt i forbindelse med norgescupåpningen i Skien i helga, forklarer mannen til venstre i bildet, Anders Oddli til procycling.no.

- Løpet startet ikke før klokka 15, og vi liker å sykle litt på morgenen. Vi rigget oss til nede ved brygga og hadde veldig fin utsikt. Så fant vi ut at vi måtte lage et artig bilde og legge det ut. Så da endte vi opp med noen nakenbilder.

Misfornøyd mamma 22-åringen fikk med seg lagkompis Hans Einar Ruud Karlsen (20) på stuntet i skjærgården utenfor Porsgrunn, denne lørdagsformiddagen.

Bildet ble så delt via Instagram og fikk strålende mottakelse.

Men Anders Oddli røper at ikke alle var like fornøyd.

- Mamma var ikke så veldig imponert, men jeg er vel ikke så veldig overrasket over akkurat det, kommenterer Oddli.

- Hva sa hun?

- Jeg fikk beskjed om at det ikke var noen vits i å løpe til henne for å kjøpe penger til halstabletter om jeg skulle bli syk i etterkant.

- Og nå er du forkjølet?

- Ja, men det tror jeg har med en sykkeltur jeg tilbakela i snøvær i Trøndelag i går.

Kjapt unnagjort Oddli forteller at stuntet var over like kjapt som det startet.

- Vi kledde av oss for bildet og var kjappe med å få på oss jakker og annet tøy. Det var nok ikke mer enn to-tre grader og det blåste ganske kaldt. Det var ikke så veldig behagelig å sitte på setet, heller.

- Fikk dere noen naboklager?

- Så vidt vi vet var det ingen som så oss. Vi fikk i hvert fall ingen reaksjoner på det.

- Kjeder oss aldri Duoen sykler til daglig på klubblaget Ottestad IL Sykkel. Oddli forteller at miljøet på laget er veldig bra.

- Vi kjeder oss aldri på tur, og finner på mye rart.

Under samling i vinter la rytterne blant annet ut en dansevideo de hevder var inspirert av Peter Sagans parodi av filmen Grease.

Du finner filmen til Ottestad-syklistene her!

- Vi så filmen til Sagan og fant ut at vi måtte toppe den. Vi satt av hviledagen til å filme litt under samling i februar.

- Har dere planlagt flere stunts?

- Det er vel ikke noe planlagt, men man vet jo aldri. Hvis det dukker opp en mulighet, skal du ikke se bort ifra at vi gjør noe liknende igjen.

- Hvordan gikk NC-åpningen, rent sportslig?

- Det var litt stang ut. Jeg fikk ikke godkjent temposykkelen jeg har brukt siden 2010, så jeg måtte låne sykkel av en junior. På søndag punkterte jeg, og kom meg aldri opp igjen, mens jeg tok spurten i gruppe to og ble nummer seks på lørdag.

PS! Om noen ble imponert over utsikten ved Kattøya: Begge guttene er single!

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet procycling.no!

Hele Norges coronakart