KAN BLI DIREKTØR: Manchester United-manager Alex Ferguson ser for seg en direktørrolle i klubben etter at han gir seg som manager. Foto: AP Photo/Clint Hughes
KAN BLI DIREKTØR: Manchester United-manager Alex Ferguson ser for seg en direktørrolle i klubben etter at han gir seg som manager. Foto: AP Photo/Clint HughesVis mer

- Man blir ikke kvitt meg med det første

Sir Alex Ferguson ser for seg en direktørrolle etter at han gir seg som manager.

Alex Ferguson kan se seg selv ta en direktørrolle i Manchester United etter at han er ferdig som manager i storklubben.

71-åringen vet ikke når han skal gi seg med manageryrket, men Ferguson har likevel noen tanker om hva han skal gjøre når den tid kommer.

- Man blir ikke kvitt meg med det første. Ingen vet når jeg gir meg som manager, det vet jeg ikke selv en gang. Det eneste som er sikkert, er at det ikke er legen som skal be meg om å slutte. Jeg vil antakelig bli en direktør i klubben, sier Ferguson.

Skotten, som har vært United-manager siden 1986, er ikke bekymret for hva som vil skje med klubben etter at hans tid er over.

- Med den strukturen vi har på plass, kan det ikke være en umulig jobb. Hva mer kan du forlange? Fantasi er viktig, men enda viktigere er det at du ikke skal endre på den du er. Jobben din som manager er ikke å endre deg selv, men å endre det du tar over. Du skal gjøre laget og filosofien i klubben til din egen, mener Ferguson.

- Hvis du er deg selv, forstår også spillerne hvem du er.

Manchester United leder Premier League med tolv poeng foran byrival og tittelforsvarer City før helgens serierunde.

(NTB)