Man får ikke ballen mer i krysset enn dette

Se superstraffen som senket Milan.

(Dagbladet): Arturo Vidal senket AC Milan med kampens eneste scoring i storoppgjøret mellom Juventus og AC Milan i Torino i kveld.

Scoringen kom 10 minutter ut i andreomgang, og selv om det var et straffespark, er det et mål vel verdt å få med seg. For mer opp i vinkelen er det vanskelig å få ballen.

Straffen ble Juventus tildelt etter at Milan-keeper Marco Amelia felte Kwadwo Asamoah.

Amelia ble for øvrig byttet inn før kvarteret var spilt, etter at førstekeeper Christian Abbiati måtte gi seg. Abbiati hadde ikke lenge i forveien forhindret Juventus-scoring med en tigerrefleks. For et frispark fra Andrea Pirlo endret retning, og keeperen måtte kaste seg rundt og fikk såvidt en hånd på ballen.

Med seieren trygget Juventus den allerede gigantiske luken ned til andreplassen Napoli, som tidligere på dagen vant etter en overtidsscoring. Nå leder Torino-laget ligaen med 11 poeng, og kun teori kan frata dem gullet med fem kamper igjen å spille.

Milan kjemper på sin side en ekstremt viktig kamp om tredjeplassen, som de innehar med ett poeng på Fiorentina. Mens tredjeplassen gir Champions League-kvalifisering, gir fjerdeplassen kun kvalifiseringsplass til Europa League.