- Man gjør ikke sånn. Det er helt utrolig. Nå ble jeg faktisk sint

Motstanderen tok på seg Brækhus' tittelbelter.

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Under dagens pressekonferanse foran lørdagens tittelkamp mellom Cecilia Brækhus og Oxandia Castillo, klarte 18-åringen fra Den dominikanske republikk å provosere det norske bokseesset.

For mens Brækhus satt og ble intervjuet, forsynte like gjerne Castillo seg med mesterbeltene til Brækhus og tok dem på seg. Både Castillos støtteapparat og Dagbladet rakk å ta bilder av Castillo før Brækhus fikk satt en stopper for stuntet.

- Det er veldig spesielt. Det er ikke greit, det er mine belter. Jeg har aldri vært borti noe sånt før. Man gjør ikke sånn. det er helt utrolig, sier Brækhus.

Selv om hun smilte av situasjonen etterpå ble hun provostert, og hun tror kanskje ikke denne provokasjonen var det lureste Castillo kunne gjort før kampen lørdag.

PROVOSERER: Her poserer Oxandia Castillo med Cecilia Brækhus' tittelbelter under dagens pressekonferanse. Brækhus likte det ikke, og låste inn beltene i kofferten sin.  -  Jeg har aldri vært borti noe sånt før, sier hun. Foto: Hege Dancke Stølan
PROVOSERER: Her poserer Oxandia Castillo med Cecilia Brækhus' tittelbelter under dagens pressekonferanse. Brækhus likte det ikke, og låste inn beltene i kofferten sin. - Jeg har aldri vært borti noe sånt før, sier hun. Foto: Hege Dancke Stølan Vis mer

- Kanskje det er det som skulle til. Nå ble jeg faktisk sint, sier Brækhus til Dagbladet.

Hun viste motstanderen tydelig at hun ikke syntes noe om påfunnet før hun la beltene i kofferten sin og låste igjen. Noen minutter senere tvitret boksestjernen at hun ikke var fornøyd med Castillos stunt.

- Det er siste gangen hun har dem på seg. Det er mine. Det er helt greit at folk ser på dem, men ikke at de tar dem opp og tar bilder av seg selv med dem, sier Cecilia Brækhus.
Castillo forklarer at hun måtte sjekke om beltene passet henne før hun akter å gjøre dem til sine om to dager.

- Jeg måtte prøve beltene for å sjekke om de passet, og hvordan de føltes. De passet bra, og jeg gleder meg til å vinne dem på lørdag, sier hun til Dagbladet.