Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Man må være gal for å spille på Liverpool til denne prisen

Se Oddsprogrammet!

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg

Landslagspausen er over, og det er tilbake til manges favorittaktivitet; klubbfotballen. I denne ukens Oddsprogrammet skal vi til engelsk Championship og italiensk Serie A for spill på to formlag. 

En annen som er i form er Dagbladets oddstipper, som har truffet på ti av de siste 13 «Dagens utvalgte» på Dagbladets oddstipssider, noe som har gitt et solid overskudd.  

Lørdagens oddsspill

47. Crystal P. - Millwall H (1,90)
106. Lazio - Milan H (2,25) 

Merk at objekt 47 har spillestopp så tidlig som 13:55, mens det italienske «toppoppgjøret» kan spilles frem til 20:40. Begge kampene kan spilles single, og med så forskjellig kampstart er det liten grunn til å gjøre noe annet. 

Dobbelen gir 4,27 om du skulle foretrekke høyere risiko. 

Styr unna Liverpool!
Liverpool har levert noen gode fotballkamper denne sesongen, men kun fått betalt i form av seier i bortekampen mot Norwich. Lagets manglende evne til å avgjøre kamper er påfallende. Er kraftig overvurdert i hjemmekampen mot Reading med tanke på hva som er vist hittil, og 1,28 må styres unna.

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året! Denne fredagen blir tips på en rekke av lørdagens kamper, inkludert alle på tippekupngen, lagt ut så tidlig som ved 17-tiden.