Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Man må være litt ydmyk oppe i det hele

Jansrud vant super-G i Val Gardena

IMPONERTE: Kjetil Jansrud er i toppform, og ingen klarte å matche tida hans i dagens super-G i Val Gardena. Foto: AFP PHOTO / OLVIER MORIN / NTB Scanpix
IMPONERTE: Kjetil Jansrud er i toppform, og ingen klarte å matche tida hans i dagens super-G i Val Gardena. Foto: AFP PHOTO / OLVIER MORIN / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I går kjørte Kjetil Jansrud inn til en andreplass i utforrennet i Val Gardena, bak Steven Nyman.

I dagens super-G fikk han en ny mulighet.

- Jeg tar en dag av gangen denne helgen. Jeg har vel en følelse av at jeg kan vinne både utfor og super-G, og det som er klart er at der må jeg være med i teten for å henge med i kampen om sammenlagtcupen, sa Jansrud til NTB etter gårsdagens renn.

Det var Dominik Paris som ledet i mål før det var Kjetil Jansruds tur i dagens renn.
Med startnummer 20 kjørte han i mål til en ny ledelse, etter å ha ledet ved alle målingene underveis, og i mål var han 46 hundredeler foran Paris.

- Jansrud er bare så mye bedre enn de andre nå, sier Kjetil André Aamodt i NRKs studio.

Den ledelsen beholdt han også etter at de antatt beste var ferdig, og han tok sin fjerde verdenscupseier denne sesongen.

Det ble hans sjuende verdenscupseier.

- Jeg fortsetter trenden fra USA, å være en og to her er helt fantastisk. Man må være litt ydmyk oppe i det hele, for det er veldig sjeldent. Jeg er veldig fornøyd, sier Jansrud til NRK.