UTROLIGE BILDER: Ballgutten ble liggende etter sammenstøtet med Eden Hazard. I morgen kommer han til å pryde de engelske avisforsidene. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
UTROLIGE BILDER: Ballgutten ble liggende etter sammenstøtet med Eden Hazard. I morgen kommer han til å pryde de engelske avisforsidene. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATESVis mer

- Man skal ikke sparke barn

Men de må oppdra ungene sine i Swansea og, mener Wikestad.

(Dagbladet): Swansea - Chelsea 0-0, 2-0 sammenlagt.

TV 2-kommentator Kasper Wikestad reagerte vel som alle oss andre da han så ballgutten bli sparket av Eden Hazard på Liberty Stadium i kveld: Med hakeslepp.

Først syntes han det røde kortet belgieren fikk var strengt, etter å ha sett det et par ganger til, har han klart ombestemt seg.

- Han må ta det røde kortet for den. Det er korrekt, det er veldig urutinert av Hazard, sier Wikestad til Dagbladet.

- Men samtidig, de må kunne oppdra ungene sine i Swansea også, sier TV 2-mannen.

Somlet
For den unge røveren på kortsida brukte lang, lang tid på å få ballen ut i spill, han ble liggende komfortabelt oppå ballen da han ramlet, og man kan forstå at Eden Hazard ble provosert.

Til en viss grad.

- Det står om et trofé her. For noen av disse gutta kan dette være den eneste muligheten de har til å komme til Wembley. Da skjønner jeg at det kan gå en kule varmt. Men man skal ikke sparke barn, fastslår Kasper Wikestad.

Laudrup tror Hazard vil angre
Swansea-manager Michael Laudrup har den samme tankegangen.

- Jeg så det på skjermene her, og når Hazard ser det igjen, kommer han til å angre. Ballgutten burde ha sluppet ballen, men han ble dyttet først, og ramler over ballen, sier dansken.

- Jeg forstår at man som spiller, spesielt når man ligger under og pulsen er høy: Da gjør man noen ganger ting, man kan overreagere. Men noen ting kan man bare ikke gjøre, sier Laudrup.

En ting er sikkert, dette blir den store saken i engelsk presse i morgen.

PS! Chelsea-manager Rafa Benitez sier sent i kveld at ballgutten og Eden Hazard ba hverandre om unnskyldning etter kampen. Samtidig melder Sky Sports at politiet etterforsker saken etter å ha mottatt anmeldelser.