LOVENDE: Franske aviser skriver at unggutten Raphael Varane (høyre) er i Manchester Uniteds søkelys. Ligamesteren skal ha lagt inn et bud på Lens-stopperen.Foto: SCANPIX/AFP/KENZO TRIBOUILLARD
LOVENDE: Franske aviser skriver at unggutten Raphael Varane (høyre) er i Manchester Uniteds søkelys. Ligamesteren skal ha lagt inn et bud på Lens-stopperen.Foto: SCANPIX/AFP/KENZO TRIBOUILLARDVis mer

Man. United med skriftlig bud på fransk stopper

Her er dagens oppdateringer fra overgangsmarkedet.

(Dagbladet): Ingen grunn til bekymring, storklubbenes lommebøker er på ingen måte pakket vekk selv om ferien nærmer seg.

Også i dag florerer det av overgangsrykter i fotballeuropa, og for variasjonens skyld skal vi starte i Frankrike denne torsdagen.

Der skriver nemlig sportsavisa L'Equipe at Manchester United i går kom med et skriftlig bud på Lens-forsvarer Raphael Varane.

Drøyt 80 millioner skal Alex Ferguson ha sagt seg villig til å betale for 18-åringen, som har landskamper på U18- og U21-nivå for Frankrike.

Manchester City, Paris Saint Germain og Real Madrid skal også ha vist interesse for Varane, og dermed kan det godt være United, som allerede har hentet inn en forsvarer i Phil Jones, må legge flere millioner på bordet for å sikre seg unggutten.

Nevnte City kjemper også med United om signaturen til Udineses Alexis Sanchez, har vi hørt, og det kan åpne for at årets noe skuffende angrepsforsterkning Edin Dzeko får forsvinne.

Ifølge The Sun er José Mourinho villig til å by 180 millioner for å hente 25-åringen til Real Madrid, noe som er en god slump av det Roberto Mancini betalte for bosnieren i januar.

Defoe til Arsenal?
En annen angriper kan visstnok også forlate Eastlands for godt.

Emmanuel Adebayor har trivdes godt på utlån i nettopp Madrid, men klubben benyttet seg ikke av muligheten til å sikre seg spissen permanent.

VIL HJEM: Liverpools Maxi Rodriguez.Foto: SCANPIX/AFP/Carl de Souza
VIL HJEM: Liverpools Maxi Rodriguez.Foto: SCANPIX/AFP/Carl de Souza Vis mer

Dermed kan Blackburn komme med et bud, skriver Mirror.

Manager Steve Kean har fått midler til å handle, og en spiss står øverst på lista. Om ikke Adebayor blir mannen, står Romas Mirko Vucinic og Juventus' Amauri også i den svarte boka, ifølge tabloiden.

Mens vi er inne på de litt søkte overgangsryktene, kan Mirror også fortelle at Arsenal vurderer å legge inn et sensasjonelt bud på erkerival Tottenhams angriper Jermain Defoe.

Defoe slet med både scoringsform og tillit på White Hart Lane denne sesongen, men kjøpekåte Arsenal skal ha tro på at den ustabile måltyven kan finne tilbake til nettmaskene hos dem.

Maxi vil hjem
Vanligvis noe mer edruelige BBC erfarer at Bayern München har rettet blikket mot Chelsea-stopper Alex, etter at forsøket på å hente hjem Jerome Boateng fra Manchester City til Tyskland mislyktes.

Chelsea, som fortsatt har til gode å ansette ny manager, ønsker ikke å kommentere saken.

I samme, noe mer pålitelige del av sandkassa, finner vi også Independent, som i dag skriver at Maxi Rodriguez ønsker å forlate Liverpool til fordel for gamleklubben Newell's Old Boys.

- Da jeg dro herfra visste jeg at jeg ville komme tilbake, sier vingen til en argentinsk avis.

- Presidenten (William Lorenzo) har ringt meg, og jeg sa ja. Nå avhenger det av kontrakten min med Liverpool, vi får se om det kan løses, sier Rodriguez.

GJØR SOM SOL CAMPBELL? Jermain Defoe er Arsenal-aktuell, ifølge et av dagens mer fantasifulle rykter.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
GJØR SOM SOL CAMPBELL? Jermain Defoe er Arsenal-aktuell, ifølge et av dagens mer fantasifulle rykter.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

30-åringen kom til Anfield i januar 2010, og har to år igjen av kontrakten med Liverpool.

Kaos i nord
Vi avslutter i Nord-England.

Der har Sunderland-styreformann Niall Quinn avvist på det sterkeste at Asamoah Gyan har blitt lagt ut for salg.

- Ideen om at vi har bedt en agent om å selge denne spilleren for oss er pinlig for alle involverte. Jeg håper fansen er smarte nok til å skjønne at dette trolig er en eller annen klubb eller agent sitt forsøk på å destabilisere vårt forhold til en av spillerne, sier en sinna Quinn.

Ikke langt unna, i Newcastle, er situasjonen allerede i ferd med å bli destabilisert.

Nyheten om at Kevin Nolan snart kan bli West Ham-spiller har opprørt Joey Barton, som i går som en knust mann på Twitter varslet at flere spillere kan rømme ut døra på St. James' .

Barton selv har ikke blitt tilbudt ny kontrakt, mens José Enrique og Jonas Gutierrez begge kan forsvinne fra klubben, ifølge Independent.

DESILLUSJONERT: Joey Barton er oppgitt over situasjonen i Newcastle.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
DESILLUSJONERT: Joey Barton er oppgitt over situasjonen i Newcastle.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super Vis mer