SÅ GLADE: Cluj-spillerne jublet for en solid skalp i kveld, men det var likevel Galatasaray som gikk videre fra gruppa. Sammen med Manchester United.Foto: EPA/PETER POWELL/Scanpix
SÅ GLADE: Cluj-spillerne jublet for en solid skalp i kveld, men det var likevel Galatasaray som gikk videre fra gruppa. Sammen med Manchester United.Foto: EPA/PETER POWELL/ScanpixVis mer

Man United tapte mot Cluj

Gikk likevel videre.

2-1-seier borte mot Braga gjorde at Galatasaray slo følge med Manchester United videre fra gruppe H i fotballens mesterliga.

Tyrkerne endte på 10 poeng. Manchester United var allerede videre fra gruppe før møtet med rumenske Cluj på Old Trafford. Sir Alex Ferguson hvilte flere av sine beste spillere, og det var Cluj som vant 1-0 over de engelske serielederne etter scoring av Luis Alberto 11 minutter ut i 2. omgang.

Laget jublet til ingen etter kampen for borte i Portugal hadde Galatasaray gjort jobbe sin. Det var Braga som tok ledelsen midtveis i første omgang. Mossoro var mannen bak målet midtveis i omgangen.

Men tyrkerne snudde etter hvilen. Først utlignet Burak Yilmaz. Da var det spilt 58 minutter. 20 minutter senere kom seiersmålet ved Aydin Yilmaz.

(NTB)