Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Man Utd og Arsenal vant

Både Manchester United og Arsenal vant sine kamper i Premier League, mens Liverpool spilte 0-0 mot Tottenham. Vi fulgte dagens kamper direkte!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter en forferdelig start på sesongen, med 1-9 på to kamper, var det ikke mange som øynet Wolverhampton store sjanser mot Manchester United.

Men i kveld løftet ulvene seg, og ga den regjerende ligamesteren uvant hard motstand på Old Trafford. Men selv om det ble en moralsk seier for Wolverhampton, var det Manchester United stom tok med seg de tre poengene.

Det sørget John O'Shea for med en heading etter ti minutter. Hos Wolverhampton var det først og fremst Henri Camara som skapte sjansene, og han prøvde både brassespark og hælespark for å overliste United-målvakt Tim Howard, uten å lykkes.

Arsenal slo Aston Villa 2-0 på Highbury etter nettkjenninger av midtstopper Sol Campbell og Thierry Henry - den siste helt på tampen. Og dermed har både Manchester United og Arsenal ni poeng i årets Premier League. Chelsea, som ikke spilte midtukekamp på grunn av kvalifisering til Champions League, er eneste klubb ved siden av de to som fortsatt står med full pott.

Liverpool fortsetter å skuffe. I den tredje eliteseriekampen onsdag kveld klarte Merseyside-laget bare 0-0 hjemme mot Tottenham. John Arne Riise satt på benken for Gerard Houlliers pressede mannskap.

Dermed har Liverpool, som regnes som en av gullkandidatene, bare to poeng etter tre kamper. Laget tapte for Chelsea, og spilte 0-0 borte mot Aston Villa søndag.