GRUNN TIL Å GLEDE SEG: Kenny Dalglish har aldri tapt for Chelsea som manager. I kveld skal han måle krefter mot de blå på Stamford Bridge.Foto: REUTERS/Eddie Keogh
GRUNN TIL Å GLEDE SEG: Kenny Dalglish har aldri tapt for Chelsea som manager. I kveld skal han måle krefter mot de blå på Stamford Bridge.Foto: REUTERS/Eddie KeoghVis mer

Manager Dalglish har aldri tapt mot Chelsea

Går for ny seier på Stamford Bridge i kveld.

• Se Chelsea - Liverpool direkte via vårt fotballstudio fra klokka 20.30!

(Dagbladet): Det er ikke mer enn ti dager siden Chelsea fikk bank på Stamford Bridge av Liverpool. I kveld får de blå revansjemulighet når de tar imot Liverpool i kvartfinalen i ligacupen.

Ikke minst manager Andre Villas-Boas trenger revansje. Den unge portugiseren er under massivt press etter dårlige resultater i de fleste turneringene så langt denne sesongen.

Men lett blir det ikke. Ifølge BBC stiller Liverpool med både Bellamy, Carragher og Carroll fra start. I tillegg har manager Kenny Dalglish aldri tapt mot Chelsea på de tolv kampene han har ledet Liverpool mot London-rivalene.

På den blå siden manes det riktignok også til kamp. Det er ventet at Fernando Torres stiller til start mot gamleklubben, sammen med stortalentene Romelu Lukaku og Josh McEachran.

Dette er klubbenes femte møte i ligacupen, Chelsea har vunnet de to siste. Blant dem er ligacupfinalen i 2005, eks-manager Jose Mourinhos første pokal i Chelsea.