Manager om garderobe-kaos: - Jeg er sjokkert

Napoli-trener Carlo Ancelotti er i harnisk over at byggearbeidene fortsatt pågår i klubbens nye garderobeanlegg kun få dager før Liverpool kommer på besøk.

REAGERER: Napoli-trener Carlo Ancelotti er i harnisk over at byggearbeidene fortsatt pågår i klubbens nye garderobeanlegg. Foto: Kirsty Wigglesworth/NTB Scanpix
REAGERER: Napoli-trener Carlo Ancelotti er i harnisk over at byggearbeidene fortsatt pågår i klubbens nye garderobeanlegg. Foto: Kirsty Wigglesworth/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Napoli tar imot Sampdoria i Serie A lørdag, og i neste uke er Liverpool motstander i mesterligaen. Torsdag postet Napoli et bilde av klubbens garderobeanlegg i sosiale medier. Det viste uferdige vegger og gulv, i tillegg til at det manglet både vaskeservanter og elektriske installasjoner.

Den italienske storklubbens hjemmearena Stadio Sao Paolo, som er kommunalt drevet, gjennomgikk nylig omfattende renovering i forkant av at Universiaden skulle arrangeres der.

Napoli-president Aurelio De Laurentiis har den siste tiden vært i tottene på byens borgermester Luigi de Magistris over tilstanden på stadionet. Klubben spilte sine to første ligakamper denne sesongen på bortebane slik at arbeidene skulle bli ferdige.

Torsdag rykket Napoli ute med en uttalelse der trener Carlo Ancelotti hamrer løs på de ansvarlige bak renoveringen.

– Jeg aksepterte klubbens forespørsel om å spille de to første kampene på bortebane, slik at jobben kunne gjøres ferdig som lovet. Du kan bygge et hus på to måneder, men de klarte ikke å renovere garderobene! Tordner trenerstjernen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer