UENIGE: Brendan Rodgers og Steven Gerrard har ulik oppfatning rundt Mario Balotellis straffespark. Gerrard mener det var respektløst, manageren sier det var riktig. Foto: REUTERS/Darren Staples
UENIGE: Brendan Rodgers og Steven Gerrard har ulik oppfatning rundt Mario Balotellis straffespark. Gerrard mener det var respektløst, manageren sier det var riktig. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

Manager Rodgers helt uenig med Steven Gerrard

Støtter Balotelli.

(Dagbladet): Det skapte oppstyr da Mario Balotelli tok ballen fra kaptein Jordan Henderson for å ta straffesparket i torsdagens kamp mot Besiktas.

I ITVs studio satt Steven Gerrard. Liverpool-legenden kalte Balotellis oppførsel respektløs.  

Fredag rykket manager Brendan Rodgers ut og støttet Balotelli. Han avfeiet kritikken Gerrard kom med.

- Steven og Mario er våre to førstevalg på straffespark, men ingen av dem startet kampen, så Jordan ble nominert. Da vi fikk straffesparket, var Mario på banen.

- Jordan er en spiller med ansvar og tillit, og han ga straffen til Mario uten noe trøbbel. Det var litt styr fordi han ville være sikker på at Mario var klar for oppgaven, sier Rodgers i møtet med engelsk presse.  

Det stemmer dårlig med TV-bildene fra kampen. Der så man særlig Daniel Sturridge være uenig i Balotellis avgjørelse om å ta straffesparket.

Og Hendersons feiring av den viktige scoringen svært avmålt. Han holdt seg unna og nøyde seg med et klapp på Balotellis skulder.  

- Jordan gikk unna i riktig øyeblikk og håndterte intervjuene etter kamp veldig bra. Jordan er kaptein, og Mario var litt respektløs der, men han scoret et viktig mål. Jeg tror seks eller syv spillere hadde ønsket å ta den straffen, så hvis alle sier at de ønsker å ta den, hva skjer da? Det er en grunn til at vi har regler, sa Gerrard.

Rodgers vil derimot ikke høre snakk om uenighetene, og mener de er blåst ut av proporsjoner. Manageren hyller heller Henderson for at han ga fra seg ballen.

- Jordan viste hvilken lagspiller han er. Mario er fantastisk på straffespark, og vi vant kampen. Jordan viste hvilken leder han er, sier Rodgers.