Manager Rodgers helt uenig med Steven Gerrard

Støtter Balotelli.

UENIGE: Brendan Rodgers og Steven Gerrard har ulik oppfatning rundt Mario Balotellis straffespark. Gerrard mener det var respektløst, manageren sier det var riktig. Foto: REUTERS/Darren Staples
UENIGE: Brendan Rodgers og Steven Gerrard har ulik oppfatning rundt Mario Balotellis straffespark. Gerrard mener det var respektløst, manageren sier det var riktig. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det skapte oppstyr da Mario Balotelli tok ballen fra kaptein Jordan Henderson for å ta straffesparket i torsdagens kamp mot Besiktas.

I ITVs studio satt Steven Gerrard. Liverpool-legenden kalte Balotellis oppførsel respektløs.  

Fredag rykket manager Brendan Rodgers ut og støttet Balotelli. Han avfeiet kritikken Gerrard kom med.

- Steven og Mario er våre to førstevalg på straffespark, men ingen av dem startet kampen, så Jordan ble nominert. Da vi fikk straffesparket, var Mario på banen.

- Jordan er en spiller med ansvar og tillit, og han ga straffen til Mario uten noe trøbbel. Det var litt styr fordi han ville være sikker på at Mario var klar for oppgaven, sier Rodgers i møtet med engelsk presse.  

Det stemmer dårlig med TV-bildene fra kampen. Der så man særlig Daniel Sturridge være uenig i Balotellis avgjørelse om å ta straffesparket.

Og Hendersons feiring av den viktige scoringen svært avmålt. Han holdt seg unna og nøyde seg med et klapp på Balotellis skulder.  

- Jordan gikk unna i riktig øyeblikk og håndterte intervjuene etter kamp veldig bra. Jordan er kaptein, og Mario var litt respektløs der, men han scoret et viktig mål. Jeg tror seks eller syv spillere hadde ønsket å ta den straffen, så hvis alle sier at de ønsker å ta den, hva skjer da? Det er en grunn til at vi har regler, sa Gerrard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.