Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manager-skryt til Carew etter storspill og scoring

O'Neill skulle bare ønske John var like god - oftere.

GOD DAG PÅ JOBBEN: John Carew virker å ha funnet høstformen for Villa. Foto: AP Photo/Simon Dawson
GOD DAG PÅ JOBBEN: John Carew virker å ha funnet høstformen for Villa. Foto: AP Photo/Simon Dawson Vis mer

||| Aston Villa - Bolton 5-1

(Dagbladet): Etter en treg start på sesongen har John Carew endelig våknet.

Forrige helg noterte han årets første Premier League-fulltreffer mot Everton, og ofte skal det ikke mer til før en spiss finner tilbake til godfølelsen.

Carew var i hvert fall sterkt involvert da Bolton ble sendt hjem som slakt fra Villa Park i ettermiddag. Og han får skryt av sjefen. Martin O'Neill skulle bare ønske at Carew var like god, oftere.

- John spilte veldig bra i dag. Det er sånne prestasjoner du får av ham når han er helt brilliant. Men i andre kamper er han ikke like sterk. Vi venter på den stabiliteten. Kanskje ikke at han topper dagens prestasjon, men noe i nærheten, sier manager O'Neill.

- John er klar over det selv. Men i dag ga han dem virkelig noe å tygge på, sier Villa-sjefen ifølge nyhetsbyrået PA.

La opp til to

Nordmannen scoret ett selv og serverte i tillegg ved to andre scoringer - hvis vi legger godviljen til.

Kampen var bare fem minutter gammel da Jussi Jaaskelainen måtte ut i full strekk på en Carew-heading. Ashley Young var våken på returen og ga vertene en perfekt start.

Det andre målet skal Carew ha en enda større del av æren for: Riktignok startet det hele med et heller dårlig mottok av Villa-spissen, som gjorde at Gary Cahill trodde han trygt kunne skjerme ballen ut over dødlinja.

Carews fysikk skal man imidlertid ikke kimse av, og Bolton-stopperen ble så stresset at han klønete holdt ballen i spill. Carew snappet og trillet ut til spissmakker Gabriel Agbonlahor, som satte ballen mellom beina på Jaaskelainen.

Like før pause reduserte Johan Elmander etter at ballen først hadde truffet stolpen, men reprisene viste at målet burde vært annullert for en offside like i forkant.

Sterk Carew

Boltons håp om poeng fikk seg et skudd for baugen snaue 10 minutter etter pause. John Carew vendte opp på 16 meter med en mann i ryggen, kranglet ballen forbi en forsvarer til før han kontrollert plasserte ballen i hjørnet.

Da var kampen langt på vei kjørt. Scoringer fra James Milner og Carlos Cuellar sørget til slutt for kalasseier og 5-1, og Villa er dermed oppe på en femteplass etter 12 kamper.

- Carew var sterk og livlig, men alle spillerne deres spilte opp mot sitt beste, sier Bolton-manager Gary Megson.

- Vi sa på forhånd at vi måtte matche dem, men det skjedde ikke, og det tredje målet oppsummerte det hele: Carew kom seg unna Knight for lett, og rundet Cahill for lett. Med 3-1 hadde vi et fjell å bestige, sier Megson.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media