Manager-yndling

Blackburns Dwight Yorke var mest poppis i åpningsrunden av Manager 2003.

Bli med på moroa du også! Meld på ditt lag i Manager 2003!

Første runde av nettsuksessen Manager 2003 avsluttes med Newcastle mot West Ham i kveld. Men det er ingen av spillerne som skal i aksjon i kveld som er i favorittelleveren for runde 1.

Den domineres nemlig av spillere fra Fulham og Blackburn. Helt på topp troner Dwight Yorke. Blackburn-spissen som kom fra Manchester United har fått tillit på 444 av drøye 1700 lag i Manager 2003. Men tilliten blir kanskje ikke like stor når runde 2-lagene skal settes opp. Yorke spilte til en sekser på børsen og både han og Blackburn gikk målløse av banen.

En annen som må regne med å bli vraket av mange managere neste gang er Henning Berg. Landslagskapteinen var plukket ut på 405 lag, men kom ikke en gang på banen da laget spilte 0-0 mot Sunderland.

Berg var ikke eneste nordmann som fikk stor tillit i åpningsrunden blant sjefene i Manager 2003. Også John Arne Riise er en populær mann og sunnmøringen takket for tilliten med sjuer på børsen og scoring mot Aston Villa.

Har du sagt at du ønsker speidertips på SMS fra Dagbladet.no fikk du før helga tips om å ta ut Evertons Wayne Rooney på laget. Det var neppe ene og alene grunnen til at 16-åringen fikk tillit på 325 lag. Men i alle fall: Rooney var ikke noe dumt valg. Everton-spissen spilte til åtte poeng.

Den på rundens favorittlag som ga best uttelling var Fulhams Sylvain Legwinski. Legwinski scoret like godt to mål i ligapremieren og med åtter på børsen og Fulham-seier ga han 11 poeng til de 357 managerne som hadde han på laget.

Han var en av tre Fulham-spillere på rundens lag. I tillegg var Jean Tigana en meget populær manager blant Dagbladets managere.

RUNDENS LAG - RUNDE 1:

Keeper:

Roy Carroll, Manchester U (352 lag)

Forsvar:

Henning Berg, Blackburn (405)

John O'Shea, Manchester U (391)

Rufus Brevett, Fulham (337)

Alani Goma, Fulham (328)

Midtbane:

Sylvain Legwinski, Fulham (357)

David Dunn, Blackburn (337)

Keith Gillespie, Blackburn (298)

John Arne Riise, Liverpool (289)

Angrep:

Dwight Yorke, Blackburn (444)

Wayne Rooney, Everton (325)

Manager:

Jean Tigana, Fulham (479)Bli med på moroa du også! Meld på ditt lag i Manager 2003!

POPULÆR:</B> Dwight Yorke er ferdig i Manchester United. Nå er han Blackburn-fansens og Manager 2003-sjefenes favoritt. Foto: SCANPIX/AP