Manageren ble rasende da Juventus-spilleren brukte disse sokkene

- Dette er ikke et moteshow, for guds skyld.

IKKE BLID: Juventus-manager Massimiliano Allegri kritiserer Álvaro Morata (nede til høyre) etter at han brukte sokker som skilte seg ut fra resten av spillergruppa. Foto: Marius Becker/dpa
IKKE BLID: Juventus-manager Massimiliano Allegri kritiserer Álvaro Morata (nede til høyre) etter at han brukte sokker som skilte seg ut fra resten av spillergruppa. Foto: Marius Becker/dpaVis mer

(Dagbladet): Juventus måtte spille noen minutter med ti mann på banen i tirsdagens Champions League-oppgjør mot Borussia Mönchengladbach.

Årsak? Juventus-spiss Álvaro Morata hadde på seg andre sokker enn resten av lagkameratene.

Kampdommeren ba derfor spanjolen om å bytte dem i første omgang. Det fikk Juventus-manager Massimiliano Allegri til å se rødt.

- Jeg er veldig rasende over at vi tilbrakte over tre minutter med ti mann på banen mens noen måtte skifte sokker, sier Allegri til Mediaset Premium, gjengitt av Daily Mail.

Det står i reglementet til FIFA at spillerne må ha samme farge og mønster på draktsettet under kamp.

- Jeg vet det er regler om at alle draktsettene må ha samme farge. Dette er ikke et moteshow; vi er her for å spille fotball, for guds skyld, sier Allegri.

Oppgjøret i Tyskland endte 1-1 og Juventus er nummer to i gruppa bak Manchester City som allerede er klare for neste runde. Det er en opptur etter den svake starten i hjemlig liga.

- Jeg hadde tatt denne plasseringen hvis du ga den til meg før starten av sesongen, sier Allegri om situasjonen.