I FORM: Jonathan Parr har tydeligvis hatt godt av å være midt i sin egen sesong i det Championship sparkes i gang i England. Crystal Palace-manager Dougie Freedman er imponert over nordmannens innsats så langt. Her fra Norges kamp mot Tsjekkia.Foto: SCANPIX/REUTERS/Scanpix/Aleksander Andersen
I FORM: Jonathan Parr har tydeligvis hatt godt av å være midt i sin egen sesong i det Championship sparkes i gang i England. Crystal Palace-manager Dougie Freedman er imponert over nordmannens innsats så langt. Her fra Norges kamp mot Tsjekkia.Foto: SCANPIX/REUTERS/Scanpix/Aleksander AndersenVis mer

Manageren hyller Parr som et røverkjøp

- Ser ut som en meget bra signering, sier Palace-sjefen.

I fotballstudio kl. 21: Manchester City - Swansea

(Dagbladet): Jonathan Parr ga et særdeles godt førsteinntrykk på hjemmepublikummet da Crystal Palace sparket i gang Selhurst Park-sesongen med 2-0-seier over Burnley i helga.

Parr satte den første scoringen etter bare ti minutter, og beskrives i lokalpressen som en konstant trussel mot bortelaget.

Til slutt kokte det også over for motstander Marvin Bartley, som fikk seg selv utvist ved å slenge en albue etter nordmannen da han tydeligvis begynte å bli lei av å bli herset med.

Nå får Jonathan Parr storskryt av manager Dougie Freedman.

- Det ser ut til å være, uten å bli for oppspilt, en meget god signering. Et røverkjøp, sier Palace-sjefen, ifølge Streatham Guardian.

- Det var en god hjemmedebut for ham, og han gjorde et strålende løp før scoringen, sier han.

Lette over hele Storbritannia
22-årige Parr har uttalt at han valgte sjansen for spilletid foran høyere lønn da han bestemte seg for Crystal Palace.

En fornøyd Dougie Freedman forteller at de jobbet med saken lenge før de fant fram til unggutten i Aalesund.

- Vi lette i markedet etter en som kunne spille på venstresiden, og lette over hele Storbritannia før vi utvidet horisonten og kontaktene våre satte oss i stand til å se Jonathan, sier han.

- Grunninnstillingen hans til å spille for laget var fantastisk, og han har allerede vist i sesongoppkjøringen at han kan spille venstreback, venstre midtbane og høyreback, og det gir manageren mange valgmuligheter. Det betyr mye i dagens fotball, mener Freedman.

Masse energi
Jonathan Parr har blitt belønnet med 8.7 av 10 av Guardian-leserne som hittil har vurdert Burnley-kampen, og på Palace-supporternes uoffisielle nettsted Holmesdale.net er han med 7.84 bare forbigått av en lagkamerat, Sean Scannell.

Selv var også Parr veldig fornøyd med debuten foran egne fans.

- Det var fint å få et mål, men det viktigste var at vi fikk tre poeng i dag, så det er jeg veldig glad for, sa nordmannen etter kampen.

- Alle har tatt meg godt imot, og det har gjort det lett for meg. Jeg ser virkelig fram til sesongen, og har masse energi, positiv energi, over å ha kommet hit, roser Parr.

22-åringen fikk også bidra da Norge slo Tsjekkia 3-0 sist onsdag.