Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ryktebørs

Manageren raste mot Payet i går. Det overrasket stjerna

Her er dagens ryktebørs.

IKKE GODE VENNER: West Ham United-manager Slaven Bilic er ikke fornøyd med at Dimitri Payet ønsker å forlate klubben allerede i januar. Foto: NTB Scanpix
IKKE GODE VENNER: West Ham United-manager Slaven Bilic er ikke fornøyd med at Dimitri Payet ønsker å forlate klubben allerede i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): I går kom sjokkbeskjeden, iallfall for West Ham-leiren, at superstjerne Dimitri Payet ønsker seg bort fra West Ham. Det ble blant annet skrevet i engelske tabloider at han ønsket seg tilbake til Frankrike på grunn av familien.

Franske L'Equipe skriver i dag at Payet allerede er enig med Marseille om en overgang. Avisa skriver at Payet skal ha blitt overrasket over Slaven Bilics uttalelser på gårsdagens pressekonferanse. Bilic uttalte blant annet at han følte seg sviktet av Payet og at han var forbanna.

L'Equipe skriver at Payet har mottatt et solid lønnsforslag fra Marseille. Det spørs om det blir noe salg i januar, for Bilic gjorde det klart i går at han ikke har noen planer om å selge sin juvel.

Tabloidavisa The Sun hevder på sin side at Payet er ønsket av London-rival Chelsea. Avisa skriver at Chelsea vil gjøre et «modig forsøk» på å lokke spilleren til Stamford Bridge. Chelsea solgte nylig Oscar for rundt 600 millioner, så penger vil iallfall ikke bli noe problem.

Depay på vei ut?

Manchester United-spiller Memphis Depay har ikke slått til på Old Trafford etter overgangen fra PSV Eindhoven. Nå skal klubben ha avslått et tilbud på rundt 130 millioner kroner fra franske Lyon, skriver Sky Sports.

22-åringen har fått svært lite spilletid under manager José Mourinho, og har bare vært på banen i fire ligakamper denne sesongen.

Tidligere Manchester United-spiller Patrice Evra kan være på vei tilbake til Premier League. The Guardian hevder at venstrebacken diskuterer mulighetene for en overgang til Crystal Palace, mens Sky Italia melder at klubben er svært nære en avtale.

Forsvareren spurte Juventus tidligere denne uka om han kunne forlate klubben. 35-åringen skal ifølge avisa bli tilbudt en kontrakt på 18 måneder på Selhurst Park. Han har bare spilt 247 minutter i Serie A denne sesongen.

Leicester er klare til å selge Jeffrey Schlupp til Crystal Palace. Ifølge Sky Sports skal spilleren gjennom en medisinsk test i London i dag. De forsøker å få i havn avtalen før morgendagens kamp mot West Ham, og kjemper mot klokka.

Andre rykter:

Arsenal og Wenger forbereder et bud på Real Madrids Alvaro Morata (OK Dario).

Crystal Palace har lagt inn but på Sunderlands Patrick van Annholt (Daily Mail).

Burnely og Leicester kjemper om underskriften til Norwich-spiller Robbie Brady (Daily Mail).

Liverpool skal være interessert i Atalantas Franck Kessie (Corriere Dello Sport).

Geoffrey Kondogbia linkes til Liverpool og kinesiske klubber (Liverpool Echo).

Hull er i samtaler med Evandro Goebel (The Guardian).

WBA kaster seg inn i kampen om Hulls Robert Snodgrass (Daily Mirror).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media