Manageren sendte ut melding som sa at Carlsen trekker seg fra VM

- Magnus synes det er en dårlig spøk.

SIER IKKE FRA SEG VM-TITTELEN: Magnus Carlsens manager, Espen Agdestein, avkrefter at verdensmesteren ikke vil spille VM i 2016. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SIER IKKE FRA SEG VM-TITTELEN: Magnus Carlsens manager, Espen Agdestein, avkrefter at verdensmesteren ikke vil spille VM i 2016. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I ettermiddag meldte manager Espen Agdestein på Twitter at Magnus Carlsen ikke kommer til å spille den neste VM-kampen i 2016. Meldingen ble raskt slettet, men medlemmer av det internasjonale sjakkmiljøet begynte umiddelbart å spekulere på om det virkelig kunne være sant.

- Jeg sverger på at jeg nettopp så en tweet hvor det sto: «Magnus spiller ikke VM i 2016. Mer om det senere.» Jeg tror den har blitt slettet, skrev fotografen David Llada.

- Så vi forventer store nyheter i løpet av dagen. Hold et øye med tidslinjen til Magnus Carlsen. Hva er det som skjer? fortsatte Llada.

- Kan ikke utdype Ikke lenge etter klargjorde Agdestein gjennom en ny Twitter-melding at Carlsen ikke vil trekke seg fra VM.

- Aldri la Twitter-kontoen din stå åpen når du har latt barn være alene i rommet. Med henvisning til tweeten som ble slettet, skrev Agdestein.

Hvem som faktisk sto bak den overraskende meldingen, er likevel vanskelig å si. For på telefon til Dagbladet svarer en uvanlig ordknapp Carlsen-manager at han ikke kan gi noen god forklaring.

- Jeg kan ikke gå i detaljer. Jeg kan ikke utdype dette her, sier Agdestein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer