TRENGTE ET AVBREKK: Det er ikke her grunnlaget for overlevelse legges, mener tydeligvis Dean Saunders. Fire dager før bunnkampen mot Bristol tok han med spillerne på galoppbanen. Bildet er fra en trening under Ståle Solbakkens tid i klubben.

Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
TRENGTE ET AVBREKK: Det er ikke her grunnlaget for overlevelse legges, mener tydeligvis Dean Saunders. Fire dager før bunnkampen mot Bristol tok han med spillerne på galoppbanen. Bildet er fra en trening under Ståle Solbakkens tid i klubben. Foto: Jørn H. Moen / DagbladetVis mer

Manageren tok med Wolves-spillere på bar før bunnkamp

- Trengte et avbrekk.

Flere Wolverhampton-spillere var på bar fire dager før det viktige bunnoppgjøret mot Bristol City lørdag.

Ifølge lokalavisen Express and Star ble spillerne tirsdag sett drikke alkohol på en bar i Cheltenham. Wolverhampton-manager Dean Saunders mener mannskapet hans trengte et avbrekk fra nedrykkspresset. Han avviser at noen oppførte seg upassende.

- Jeg tok med spillerne ut på galoppløp for at de kunne få slappe av litt. Vi prøver alt i den situasjonen vi er i. Alle var tilbake i bussen rundt klokken 18.30. Jeg syntes det var viktig å samle gjengen, sier Saunders.

Lørdag tar Wolverhampton imot Bristol City hjemme på Molineaux. Begge lag står med 39 poeng og er under nedrykksstreken i den engelske mesterskapsserien. Saunders har ikke klart å løfte Wolves-laget etter at Ståle Solbakken fikk sparken i januar.

(NTB)